merhaba tulay su arkadaşım bnde arkadaş önerisi ile aradım haftaya perşembe randevu aldım çünkü doktorla görüştm benim kendi doktorum rapor istedi ve osman beye sordum rapor vercekmisin diye evet rapor ve cd veriyoruz dedi bakalım haftaya gideceğim canım .detaylı ultrsasn dediğimz 4 boyutlu osman özyurt yaz webde bak istersen web sitesine yorumları felan okudum güzel bi yere benziyor
Bende o doktorda çektirdim.Sende memnun kalacaksın umarım.Anlatılmaz bir duygu
aynen banada zamn geçmiyor senin az kaldı bu cuma benim haftaya cuma :gitme:şimdi arkadşlarda anlatyor çok ayrıntılı cd felan vercek diye beni tamamen heycan sardı neyse cuma akşm yaz olurmu nasıl ayrıntılımı ? nelr sormamız gerek ?arkadaşım hayırlısyla sağlıklı olsunlarda opuyorumnanaktan
Merhaba canım cuma günü gittim ayrıntılı ult.kafamda çok büyütmüşüm çünkü o kadar uzun bir kont.olmadı ama en önemlisi tüm organlarına bakılmasıydı sanırım şimdilik bunu duymak yeterli bana ama öyle kime benzediği falan belli değil..Cd yi 1-2 gün sonra alıcam artık darısı sizin başınıza
sağol teşkkürler canım ya bilgilendirdiğin için teşekkürler tekrar.bende çok heyecanla bekliyorum ama neyse bende fazla havaya girmyim o zman cd bir kaç gün sonramı veryorlar tühh bnde o gün verirler diyordum evede uzak benim taa şişli nasıl gidip alcam tekrar neyse artıkım beklycez .vallaah elimde benim ya çok merak ediyorum bende perşembeyi beklyorum cuma değil randevuyu 1 gün önceye aldırdım kaydirigubbakcemile3 hayırlsıı dedğin gb öenmli olan organlarına bakılması tek sağlıklı olsunlarda başka bişey istemyorum
canım ben gittiğim hastanede çektirdim ayrı bi hastaneye gitmeye gerek duymadım gerekte yok zaten o gittiğim hastanede renkli ultrasyon çeken ayrı bi bölüm var orda çektirdim 85 tl felandı 500 felanda değildi yani 500 çok pahalı pek bişeyinede bakmıyolar sen sadece çocuğu biraz daha net görüyosun bide damarlarına damar yollarına nabzına kalp atışına felan bakılıyo ssk varsa ssk yada geçiyo tahminimce gittiğin hastanede yokmu tatlım orda yaptır başka hastaneye gitmene hiç gerek hepsi aynı şeyi kullanıyo aynı şeye bakıyo
canım teşkkürler benim muayane olduğum hastanede yok o yüzden dışarda çekineceğim 140 lira 500 lira değil yani bncede 500 çok pahalı doktrlar aynı yöntemi uyguluyor zaten anlıyorum seni eğer hastanede olsaydı zaten benim içinde iyi olurdu ama olmadığı için dışarda çektrceğim
selam kızlar... bende 22. haftanın içindeyim, doktorum yarın renkli ultrason istedi. 29 mayıs hastanesinde radyoloji bölümünde yapılıyormuş, başka bir yere gitmeme gerek kalmadı. ssk lı olduğum için 56 lira dediler. başka bir doktor bakacak ama, nasıl olacak bilmiyorum. valla kızlar ne yalan söyliyeyim çok heyecanlıyım. inşallah burda da cd veriyorlardır. neyse yarın renkli ultrasona gireyim sonra olanları duygularımı paylaşırım.a.s.
merhaba tulay su arkadaşım bnde arkadaş önerisi ile aradım haftaya perşembe randevu aldım çünkü doktorla görüştm benim kendi doktorum rapor istedi ve osman beye sordum rapor vercekmisin diye evet rapor ve cd veriyoruz dedi bakalım haftaya gideceğim canım .detaylı ultrsasn dediğimz 4 boyutlu osman özyurt yaz webde bak istersen web sitesine yorumları felan okudum güzel bi yere benziyor
ohhh be gittin nihayet
benm kızım da yüzünü çok göstermemişti,,,oluo maalesef...
ama süper bişi di mi
bizim sennle haftalarımız aynı mıydı _?
kızlar dün gittim ben 2 boyutluda baktrdım 4 boyutluda süper bişey ya tüm organları sağlıklı maşallah iyi dedi .kızım olacakmış allah izin verirse hiç yüzünü göstremedi bize net göremedik yarım saat zorladık hatta öyle uyudu kaldı bile :) sonra bende fazla ısrar etmedim sağlıklı olsun da bu arada 340 gr çıktı 20+4 çıktı geç döllenme var dedi yaklaşık 10 gün geri yani doğum 1 ocak değil 11 ocak :)
kızlar dün gittim ben 2 boyutluda baktrdım 4 boyutluda süper bişey ya tüm organları sağlıklı maşallah iyi dedi .kızım olacakmış allah izin verirse hiç yüzünü göstremedi bize net göremedik yarım saat zorladık hatta öyle uyudu kaldı bile :) sonra bende fazla ısrar etmedim sağlıklı olsun da bu arada 340 gr çıktı 20+4 çıktı geç döllenme var dedi yaklaşık 10 gün geri yani doğum 1 ocak değil 11 ocak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?