Renkli ultrason ektiren varm ?

Bende o doktorda çektirdim.Sende memnun kalacaksın umarım.Anlatılmaz bir duygu

Bende o doktorda çektirdim.Sende memnun kalacaksın umarım.Anlatılmaz bir duygu

teşekkür ederim canım zaten böyle sizlerden duyduğum için bnde onu uygun gördüm hakkımızdan hayırlsı.senin bebişler erkek mi kızmı? ikiz olcak galiba bende ikiz eşiyim ikizim erkek bnde ikiz çok istedim ama olmadı nasip değilmiş en çokda eşim günlerce dua etti ama tek malesef tek sağlıklı olsunda başka bişey istemiyorum.senin normal mi yokssa tedaviylemi ikiz oldu nasıl oldu canım nasıl bi duygu 2 tane bebiş taşımak kaydirigubbakcemile5

Merhaba canım cuma günü gittim ayrıntılı ult.kafamda çok büyütmüşüm çünkü o kadar uzun bir kont.olmadı ama en önemlisi tüm organlarına bakılmasıydı sanırım şimdilik bunu duymak yeterli bana ama öyle kime benzediği falan belli değil..Cd yi 1-2 gün sonra alıcam artık darısı sizin başınıza

sağol teşkkürler canım ya bilgilendirdiğin için teşekkürler tekrar.bende çok heyecanla bekliyorum ama neyse bende fazla havaya girmyim o zman cd bir kaç gün sonramı veryorlar tühh bnde o gün verirler diyordum evede uzak benim taa şişli nasıl gidip alcam tekrar neyse artıkım beklycez .vallaah elimde benim ya çok merak ediyorum bende perşembeyi beklyorum cuma değil randevuyu 1 gün önceye aldırdım kaydirigubbakcemile3 hayırlsıı dedğin gb öenmli olan organlarına bakılması tek sağlıklı olsunlarda başka bişey istemyorum

Canım sen cdyi aynı gün alabilirsin her yerde öyle değil banada vereceklerdi cdyi yazdıramadılar kayıtlı zaten 1-2 gün içinde uğrayıp alabilirsiniz dedi.Dert etme yani..Seninde az kalmış hayırlı haberlerini alırsın inşallah..

canım ben gittiğim hastanede çektirdim ayrı bi hastaneye gitmeye gerek duymadım gerekte yok zaten o gittiğim hastanede renkli ultrasyon çeken ayrı bi bölüm var orda çektirdim 85 tl felandı 500 felanda değildi yani 500 çok pahalı pek bişeyinede bakmıyolar sen sadece çocuğu biraz daha net görüyosun bide damarlarına damar yollarına nabzına kalp atışına felan bakılıyo ssk varsa ssk yada geçiyo tahminimce gittiğin hastanede yokmu tatlım orda yaptır başka hastaneye gitmene hiç gerek hepsi aynı şeyi kullanıyo aynı şeye bakıyo

canım teşkkürler benim muayane olduğum hastanede yok o yüzden dışarda çekineceğim 140 lira 500 lira değil yani bncede 500 çok pahalı doktrlar aynı yöntemi uyguluyor zaten anlıyorum seni eğer hastanede olsaydı zaten benim içinde iyi olurdu ama olmadığı için dışarda çektrceğim

hmm anladım tatlım tabi olmadığı için mecbur başka hastane ben 7. ayda çektirmiştim çocuk büyünce daha net çıkıyo ağzı gözü yüz yapısı keşke 8. ayda çektirseymişim dedim o zaman daha çok şekilleniyo hayırlısı canım allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

selam kızlar... bende 22. haftanın içindeyim, doktorum yarın renkli ultrason istedi. 29 mayıs hastanesinde radyoloji bölümünde yapılıyormuş, başka bir yere gitmeme gerek kalmadı. ssk lı olduğum için 56 lira dediler. başka bir doktor bakacak ama, nasıl olacak bilmiyorum. valla kızlar ne yalan söyliyeyim çok heyecanlıyım. inşallah burda da cd veriyorlardır. neyse yarın renkli ultrasona gireyim sonra olanları duygularımı paylaşırım.a.s.

iyi hadi bakalım yarın güzel haberlerle beklyoruz perşembede ben gidyorum kaydirigubbakcemile2

merhaba cnm ben bu cumartesi doktoruma gideceğim bakalım benden ne gibi bir ultrasyon isteyecek özel fatih hastanesine gidiyorum orda çekiyolarmış ama cd veriyolarmı öğrenemedim onu merak ediyorum cd vermelerini de istiyorum hatıra olarak güzel birşey dediğin siteyi inceleyeceğim teşekkür ederim.

selam kızlar... dün gittim renkli ultrason çektirmeye, anaaaaaaa o da ne bildiğimiz siyah beyaz görüntülü makina ile bakıldı. efendim renkli ultrason 4 boyutlu olanmış, bana bakılan ve doktorumun istemini yaptığı 3 boyutlu ultrasonmuş. tabi bir hayal kırıklığı yaşadım ama moralini bozma kızım dedim kendi kendime. bebeğimin iyi haberlerini alayım da sonra gene bakarız bir çaresine dedim. bunun dışında çok güzel geçti, tepeden tırnağa kadar inceledi bebeğimi, ayak ve el parmaklarını bile tek tek saydı doktor. çok ilgiliydi, gördüklerini ne anlama geldiğini hep anlattı. çok şükür herşeyimiz normal çıktı. sizin sormak istediğiniz birşey var mı dedi, ay mest olmuşum orda aklıma hiçbirşey gelmedi... özellikle sormak istediğiniz birşey olursa bence yazın :))
bu arada cd de vermedi ama zaten renkli değildi. sadece bi rapor yazdı. onu da kendi doktoruma gösterdim.
bebeğim biraz daha büyüsün inşallah 4 boyutlu da çektirmek istiyorum tanıdık bir yer bulursam. çok güzel bir duyguuuuuuuuuu...opuyorumnanaktan

bu konuyu ben "2 ve 3-4 boyutlu ultrason" başlığında yazmıştım.aslında en iyisi sizin yaptırmış olduğunuz! yani öncelikle bebeğimin iç organlarına sağlığına bakılsın derseniz öyle,ama ben bebeğimi görmek istiyorum,yüzünü gözünü bilmek istiyorum derseniz o zaman renkli dediğimiz 4 boyutlu ultrason.doktorların asıl istediği 2 boyutluyla çocuğun iç organlarına bakılandıryerimseniben

kızlar dün gittim ben 2 boyutluda baktrdım 4 boyutluda süper bişey ya tüm organları sağlıklı maşallah iyi dedi .kızım olacakmış allah izin verirse hiç yüzünü göstremedi bize net göremedik yarım saat zorladık hatta öyle uyudu kaldı bile :) sonra bende fazla ısrar etmedim sağlıklı olsun da bu arada 340 gr çıktı 20+4 çıktı geç döllenme var dedi yaklaşık 10 gün geri yani doğum 1 ocak değil 11 ocak :)

ohhh be gittin nihayet
benm kızım da yüzünü çok göstermemişti,,,oluo maalesef...
ama süper bişi di mi

bizim sennle haftalarımız aynı mıydı _?

ohhh be gittin nihayet
benm kızım da yüzünü çok göstermemişti,,,oluo maalesef...
ama süper bişi di mi

bizim sennle haftalarımız aynı mıydı _?

canım ben 20+4 çıktı işte şimdi doğum 11 ocak senin ne zmandı canım .çokmu abarrtımda ohh be yazdım canım ya hep tereddüt yaşıyordum anla benide heyecan işte ne yapalım

Gözünaydın canım sağlıklı haberini aldın ya nazlansın boşver kaydirigubbakcemile3 sanırım kız istiyordun çifte mutluluk yanii Allah devamını erdirsin canım

Canım nihayet gittin mi, çok sevindim bebeşinin sağlıklı olmasına, hayırlısıyla kucağını da alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…