Renkli Ultrason ve Cinsiyet

nehir nilll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
1.146
1.065
133
31
Kızlar 16 haftalıkken kontrole gittim renkli ultrasonla baktı doktor , cinsiyeti kız dedi bebegime alışveriş yapmak istiyorum .. Yapmalı mıyım sizce yoksa biraz daha bekliyim mi , burda görüyorum çok cinsiyet değişikliği oluyor sonradan öğreniyorlar ne diyorsunuz sizin fikriniz ne

Canim 4 boyutluda ne kadr yanls olur bilmiyorm ama sanmam olmayabilir. Ama normal ultrasonda degistigini cok duydum ben. Rabbim gonlunden geceni wersin insallah

Dört boyutluysa degismez normal olunca değişiyor oglumu 25 haftaya kadar kız sanip 4 boyutluda erkek oldugunu ogrendim simdi yine gebeyim kıza benziyor %90 kız dedi bende henüz birşey almadim bir dahaki kontroldede kız denirse basliycam almaya acele etme sende bence

Canım bence 20 haftaları bekle bişeler alıcaksanda illa pembe alma erkek bebeğinde giyebileceği türden al Çünkü daha erken değişebiliyo sonradan

Aynen kızlar ben yine de bekleyeyim diyorum ama renkli ultrasonla bakıldı yaa daha ne kadar değişebilir bilmiyorum acaba böyle bi değişiklik yaşayan oldu mu yazarsa çok iyi olur bebişime hemen alışveriş yapmak istiyorum

ben 21 haftalik hamileyim yude 80 kiz dedi ama ben yinede alisveris yapmiyorum 1-2 parca haric oda heveslendim diye .. bence bekle oyle yada Boyle alicaksin zaten :) heveslisin diye 2 parca birsey al sadece . benim tanidigima kiz dediler 8 ayda erkek dediler :)

ben 15 haftalikken normal ultrsnda ogrendm erkekti ve hala erkek bide seninki renkli yanolma payi olmaz gonul rahatligiyla yap alisverisini :)

Tatlim rahat rahat al biz 12.ci haftada kordonunun durusuna gore bile tahmin ediyoduk kiz oldugunu gerci ben cok istiyodum kiz kiz hayir kiz olacak diye :) 16.ci haftada kiz dendi simdi 18.ci hafta ozel bi hastanede renkli usg yaptirdim orda da net gorduk ki kiz :) benim o haftadan bu haftaya degismediyse seninde degismez :))

Peki kızlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum ben bebişime ufaktan birşeyler almaya başlıyım birde önerdiğiniz ve sizin de alışveriş yaptığınız hem anne hem de bebek için bir internet sitesi var mı

ebebek cok guzel istedigin herseyi hem senin hem bebisin icin bulabiliyosun bi bakin derim :)

Bak canım bunları diyorum fiyatları da uygun beyaz 29.90 , diğer lacivertli olan ve gri 39.90

Eklentiler

• sm14KLYNKGCL3350BYZ_1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 134
  • sm14KLYNKGCL3670LCV_1.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 134
  • sm14KLYNKGCL3660GRI_1.webp
    5 KB · Görüntüleme: 137
-kızlar benimde 12. haftamda doktorum kız dedi 16. haftamda erkek dedi cinsel organını gösterdi hatta şok olduk tabi kız fikrine alışmıştık 1 ay boyunca :)

günaydın kızlar dün detaylı ultrason günümdü, 21. haftadayız:)
önceki iki ultrasonda da erkek gibi demişti doktor, doktora sordum tekrardan dedim kesinleştirebilir miyiz o da iki kere baktı Erkek dedi, çok şükür ihtimallerden kurtlduk:)ben de 6. ayda başlıycam kısmetse

Kıyafet falan almışmıydın peki canım
-yok daha hiç bişey almadım canım Allah nasip ederse 7. ayda başlıycam almaya erken davranmak istemiyorum...Dünyanın binbir türlü hali var sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah... ama bu son randevumdan sonra gözüm direkt pembelerden mavilere dönmek zorunda kaldı :)

-anladım ki erkek bebek sahibi olmanın zorluğu önce isim bulmakla sonrasında kıyafet seçmekle başlıyormuş canım bize kız olacak dendiğinde ismini hemen bulduk her taraf pembe kırmızı elbiseler şortlar...erkek olduğunu öğrendiğimizden beri daha isim bulamadık hala düşünme aşamasındayız, kıyafette de her zaman pantolon olacak malum kaçınılmaz :)
bu arada bol bol takılıyorum işyerindeki kızlara şehzademi kucağıma alıp valide sultan olacağım diye :)

biz önceden karar vermiştik ama babamız bu konuda bi yorum yapmıyor, ama ben çoktan ismini verdim önce konuştuğumuz ismi , kız olsaydı belki hevesli olurdum da erkek anası olacağımı hiç düşünmediğimden böyle bi iştahsızlık var bende anlamadım gitti

Ben de bugun ogrendim kizlar.4 boyuutlu ultrason.12+2 yim.doktor erkek dedi.bakalim 1ay sonra tekrar goruscez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…