- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi nehir nilll
-
Kızlar 16 haftalıkken kontrole gittim renkli ultrasonla baktı doktor , cinsiyeti kız dedibebegime alışveriş yapmak istiyorum .. Yapmalı mıyım sizce yoksa biraz daha bekliyim mi , burda görüyorum çok cinsiyet değişikliği oluyor sonradan öğreniyorlar ne diyorsunuz sizin fikriniz ne
Dört boyutluysa degismez normal olunca değişiyor oglumu 25 haftaya kadar kız sanip 4 boyutluda erkek oldugunu ogrendim simdi yine gebeyim kıza benziyor %90 kız dedi bende henüz birşey almadim bir dahaki kontroldede kız denirse basliycam almaya acele etme sende benceKızlar 16 haftalıkken kontrole gittim renkli ultrasonla baktı doktor , cinsiyeti kız dedibebegime alışveriş yapmak istiyorum .. Yapmalı mıyım sizce yoksa biraz daha bekliyim mi , burda görüyorum çok cinsiyet değişikliği oluyor sonradan öğreniyorlar ne diyorsunuz sizin fikriniz ne
ben 15 haftalikken normal ultrsnda ogrendm erkekti ve hala erkek bide seninki renkli yanolma payi olmaz gonul rahatligiyla yap alisverisini :)Kızlar 16 haftalıkken kontrole gittim renkli ultrasonla baktı doktor , cinsiyeti kız dedibebegime alışveriş yapmak istiyorum .. Yapmalı mıyım sizce yoksa biraz daha bekliyim mi , burda görüyorum çok cinsiyet değişikliği oluyor sonradan öğreniyorlar ne diyorsunuz sizin fikriniz ne
Evet canım bakmıştım güzel şeyler varebebek cok guzel istedigin herseyi hem senin hem bebisin icin bulabiliyosun bi bakin derim :)
Kıyafet falan almışmıydın peki canım-kızlar benimde 12. haftamda doktorum kız dedi 16. haftamda erkek dedi cinsel organını gösterdi hatta şok olduk tabi kız fikrine alışmıştık 1 ay boyunca :)
-yok daha hiç bişey almadım canım Allah nasip ederse 7. ayda başlıycam almaya erken davranmak istemiyorum...Dünyanın binbir türlü hali var sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah... ama bu son randevumdan sonra gözüm direkt pembelerden mavilere dönmek zorunda kaldı :)Kıyafet falan almışmıydın peki canım
-anladım ki erkek bebek sahibi olmanın zorluğu önce isim bulmakla sonrasında kıyafet seçmekle başlıyormuş canım bize kız olacak dendiğinde ismini hemen bulduk her taraf pembe kırmızı elbiseler şortlar...erkek olduğunu öğrendiğimizden beri daha isim bulamadık hala düşünme aşamasındayız, kıyafette de her zaman pantolon olacak malum kaçınılmaz :)günaydın kızlar dün detaylı ultrason günümdü, 21. haftadayız:)
önceki iki ultrasonda da erkek gibi demişti doktor, doktora sordum tekrardan dedim kesinleştirebilir miyizo da iki kere baktı Erkek dedi, çok şükür ihtimallerden kurtlduk:)ben de 6. ayda başlıycam kısmetse
-hayırlı evlat olsun inşallah canım...Ben de bugun ogrendim kizlar.4 boyuutlu ultrason.12+2 yim.doktor erkek dedi.bakalim 1ay sonra tekrar goruscez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?