Saç Bakım Ürünleri Renksiz Kına Yapımı

aybegum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
3
0
36
Trabzon
Gülben Ergen'in programında izlemiştim:

Kınayı normalde kullanacağımız gibi suyla yoğuruyoruz
Aluminyum folyonun üzerine serip 15 gün kurutuyoruz
Kuruyan kınaları mutfak robotunda toz haline getirip tekrar suyla veya daha yararlı olsun diye çay suyuyla vs. yoğurup saça sürüyoruz.
Umarım işinize yarar,ben daha denemedim ama deneyeceğim:49:

Ben renklisinden yapıyorum üç ayda bir. Tanımadığım kişilerden bile saç rengimi soranlar oluyor. Yalnız beyazları tam kapatamıyor açık kızıl yapıyor

evet annem de renklisinden yapıyor,sacının ön kısmı bıraz daha acık renk oluyor,daha koyu renk elde etmek istiyorsanız kınayı kaynatılmıs kekik suyuyla yogurabilirsiniz daha siyah bir renk veriyor,daha kızıl için de kaynatlms ceviz kabugu suyuyla yogurabilrsnz

renkli kına nasıl oluyor kızlar ben anlamadı hint kınasımı ondan kurtulmak çok zor ama arkadaşım boyatmıştı bu sekilde bekletip boyayınca ne renk oluyor saç

Hint kınası ayrı birşey paketlerle satılıyor ben hiç yapmadım. Benim yaptığım kızıl renk veren normal kına. Hani kına gecelerinde ellere yakılan türden :)

Hint kınası ayrı birşey paketlerle satılıyor ben hiç yapmadım. Benim yaptığım kızıl renk veren normal kına. Hani kına gecelerinde ellere yakılan türden :)

Tamam bebeğim ama renksiz kına nasıl oluyor ki yani kınayı böyle yapınca ne renk oluyor hehe kafam çalışmıyor bugünlerde kusura bakma :9:

Renk vermiyor da sadece hacim ve parlaklık veriyor galiba canım. Ama ben denemedim, bu sonuca vardım sadece:1:

Back
X