Ay eksilerimiz beraber olsunZamanlama harika bayramdan sonra bende alacağım sarı paketten var 30 tane gerçi :) Memnun kalırsanız ben de kullanacağımSizi de tebrik ederim eksileriniz bol olsun
Umarım size yakınım ama sizden kısayımAy eksilerimiz beraber olsun
5 günlük paketi tam uygulayamadım. Pazar ara verdim ona rağmen -2,6 kg verdim. müthiş. 30 günlükte de beslenmemi olması gerektiği gibi düzenlerim. yani düşük karb. paketli gıda yok gibi.Mrb ben de 30 günlük paketi aldım sadece bugün başlamayı düşünüyorum. Beslenmenizde değişiklik yapacak mısınız ?
Sizce ramazana uydurabilir miyiz?5 günlük paketi tam uygulayamadım. Pazar ara verdim ona rağmen -2,6 kg verdim. müthiş. 30 günlükte de beslenmemi olması gerektiği gibi düzenlerim. yani düşük karb. paketli gıda yok gibi.
Son durum nedir acaba 30 günlük paket sonrası?Herkese Merhaba,
Zamanında 70 kilolardan 60 kilolara inmek için forumlar açıp yarışmalara katılırken , üzerinden geçen 10-15 sene üzerine yap boz diyetler ile hem motivasyonumu hem de metabolizmamı aşırı yordum.
Bugün itibari ile Renovafood'dan aldığım d-tox paketlerini uygulamaya başlıyorum. 5 ve 30 günlük paketleri arka arkaya yapıp sonuç paylaşacağım.
Boyum 172 - yaşım 37
D-tox 5 days
1. Gün 14.03.2025 -- 92,3 kg
2. Gün 15.03.2025 —90,8 kg
3. Gün 16.03.2025 -- Yapılmadı
4. gün 17.03.2025 -- yapmadığım için tartılmadım.
5. gün 18.03.2025 -- 89,7 kg
Merhaba paketten sonuç alabildiniz mi ?Çay hediye geldi klavyede mayıs diye çevirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?