reşat bozokların ilgisizliği

karacal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
448
1
66
İzmir
burdaki arkadaşların yazdığı tavsiyelerlerinle gittiğim dr reşat bozoklar muayyenesinde olanlar;
ben trioid hastasıyım olanlar bilir belli oranlarda ilaç alırsın dengelemek için hormonları,ağustostan beri hamile kalmaya çalışıyorum olmadı,15 kasım da dedim ya burdan kızlar söyledi ben de gittim, zaten öncelikle kaçak çalışıyor başka dr muayenesinde çalışıyor bugün şikayet etsem tamgün yasaına uymuyor diye ceza alır bende gidince öğrendim...
durumu anlattım benim tsh hormonlarımdan anlamadığını bunu başka endoklonoji bakması gerektiğini söyledi...ben zaten muayyene olucam diye adetimin 3,günü gittim onu da yapmadı cevap:'sebebsiz kalamama mayısa kadar bekle mayısta eşinin sprem tahlilini yaptır gel' bende taki en fazla bu güne kadar bekledim bugün konak doğum evine gittim sonuçta has.ortamı daha iyi herşeyin merkezi
dr. bana tahlilmi görünce dedi ki'senin bu tsh la kalmam mümkün değil zaten kalsan da kesinlikle düşük yaparsın

ben hiç bir yorum yapamıyorum bunu siz yapın bunun ikisi de kadın has. ve doğum uzmanı değil mi????
ayrıca has.dr. tüm kadınlık hormonlarını da yapalım dedi şimdi sonuç bekliyorum öğlenden sonra alıcam Rabbim herkesin dausını gerçekleştirmesi dileyiğle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…