- 13 Temmuz 2018
- 2.203
- 5.080
- 158
- Konu Sahibi Dert bende derman sende
-
Göstermeyin.
Mahkeme görüş günü belirlediğinde görürsün deyin.
Çocukların bu süreçte görmemesi daha iyi gibi
Eğer çocuğunuz talep ederse o zaman görüştürün.
Ama biz henüz ayrilmadik dava filan açılmış da degilBiz ayrıldık devamlı rahatsız etme diyin ,bundan sonra çocuklarını sadece ona verilen saatler arası görür,
Çizgi çizin ,net ve sert ....
Ama siz karar vermediniz mi boşanmaya .ayrılık fiziki bir durum yasal süreç ne kadar isterse sürsün ,açsın davayı geçici velayet çıkar ,hiç yüz vermeyinAma biz henüz ayrilmadik dava filan açılmış da degil
O öyle bilsin.Ama biz henüz ayrilmadik dava filan açılmış da degil
Şimdi şöyle bir durum var. Eğer anlaşmalı bosansa benim taleplerimi karsilasa ben istiyorum bosanmak. Bilmiyirum yukaridaki konumu okudunuz mu burdaki uyelerin cogu maddi birikim yapmadan ayrılma dedi. Boşanma aşamasında ailem asla bana destek olmaz. Annem cocuklara bakayım sen çalış filan dedi ama o olaydan sonra ben evini birakip gitmeyecegini anladim. Simdi bu sebeplerden bosanma icin harekete gecmedim gecemedimAma siz karar vermediniz mi boşanmaya .ayrılık fiziki bir durum yasal süreç ne kadar isterse sürsün ,açsın davayı geçici velayet çıkar ,hiç yüz vermeyin
Ya girmiyorum 2 gün önce konuştular fakat eş denilen şahıs bana çok pis küfretti. Ve evde bi olay yaşandı anlatmistim zaten. Ben yine de kızıma konuşmak istersen konuş dedim fakat kendisi istemediÇocuklarla babasının arasına girmek nasıl bişe kimi cezalandırıyorsun anlamadım ki, çok yanlış buldum ben
Ofkemin onune gecemiyorumçocukları karıştırmayın.tek taraflı size ait değil çocuklar.hem boşanma davasında aleyhinize kullanabilir bu tutumunuzu.
öfkeyle kalkan zararla otururOfkemin onune gecemiyorum
Haklısınızöfkeyle kalkan zararla oturur
aynen mahkemede delil olarak kullanabilir, resim istedim göndermedi filan diye
mecburen köprüyü geçene kadar dayı demek gerekiyor
siz en iyisi bir tane filan resim gönderin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?