- 5 Kasım 2018
- 197
- 12
- 18
- 32
- Konu Sahibi Redbull1907
-
Ucundaki kayıklıktan dolayı ameliyatınızın ilk zamanlarında doktorunuz masaj önermedimi?4 ay oldu sol tarafra cıkıntı var sag taraf cukur sankı sagdan yumruk yemıs gibi icine cökmüş bir durumda ve gıttıkce seklı degısıo hos durmuo o cıkıntı gıdermı kalırmı anlamadm ve ucuda saga dogru bakıyor keske düzelse dıe dua edıyorum ama bazı yazılarda kalıcı olduklarnı söyleyen arkadaslarımız var acaba bu sekılde kalırmı o cıkıntı kaybolurmu anlamadım ya nasıl bır estetık olduk daha beter olduk yanı
Masaj yaptım ılk 2 ay sonra yapma dedı cok başarısız yapmıs baskalrnkıde cok iyi ya nasıl sans anlamadmUcundaki kayıklıktan dolayı ameliyatınızın ilk zamanlarında doktorunuz masaj önermedimi?
Bi yere carptin mi naptin burnuna agir baski yapma ellesende 1 seneye kadar cok dikkatli olunmasi gerekiyor gene git bi baska doktora o ne diycek bakalim4 ay oldu sol tarafra cıkıntı var sag taraf cukur sankı sagdan yumruk yemıs gibi icine cökmüş bir durumda ve gıttıkce seklı degısıo hos durmuo o cıkıntı gıdermı kalırmı anlamadm ve ucuda saga dogru bakıyor keske düzelse dıe dua edıyorum ama bazı yazılarda kalıcı olduklarnı söyleyen arkadaslarımız var acaba bu sekılde kalırmı o cıkıntı kaybolurmu anlamadım ya nasıl bır estetık olduk daha beter olduk yanı
Ankarada kbb doktoru ve estedıknde yapıor valla dk kötü olsu ne beklıordk ne olduCnm kime yaptirdin burnunu bence dr hatasi bu gidip konusun duzeltsin ucretsiz bir sekilde
Yok hc carpma vurma alcıdn snea böle yamuk oldu 4 aydr böle acayp morelm bozkBi yere carptin mi naptin burnuna agir baski yapma ellesende 1 seneye kadar cok dikkatli olunmasi gerekiyor gene git bi baska doktora o ne diycek bakalim
Tbıkıde doktr htası ama nedense hc doktrlr kabullenmıo cok degsk yaBöyle bir durumda revizyonu ücretsiz yapar doktorunuz bence. Gözle görülür bir şey sonucta. Kendiniz kasıtlı olarak bu hale getiremezsiniz sonuçta!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?