Resım attım burnumu :,((

Redbull1907

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
197
12
18
32
4 ay oldu sol tarafra cıkıntı var sag taraf cukur sankı sagdan yumruk yemıs gibi icine cökmüş bir durumda ve gıttıkce seklı degısıo hos durmuo o cıkıntı gıdermı kalırmı anlamadm ve ucuda saga dogru bakıyor keske düzelse dıe dua edıyorum ama bazı yazılarda kalıcı olduklarnı söyleyen arkadaslarımız var acaba bu sekılde kalırmı o cıkıntı kaybolurmu anlamadım ya nasıl bır estetık olduk daha beter olduk yanı

Eklentiler

• EB302258-F14D-4834-9D20-C809BB4CD524.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 1.124
Ucundaki kayıklıktan dolayı ameliyatınızın ilk zamanlarında doktorunuz masaj önermedimi?

Ne cabuk coktü ve neden cöker kı anlamadm ya cok kötğ bır vazıyet aldı cokkkk morelım bozuk bdaha olma ıhtımalım yok maddıyattan cok sıkıntılıyım

Burun estetiğinden hiç anlamam, konuya da yanlışlıkla tıklamışım. Ama görünce çok şaşırdım.

Doğal hali böyle ve yaptırmak istiyorsunuz sandım. Kesinlikle estetik yapılmış bir buruna benzemiyor

Evet iyi bir burun olmamış maalesef ... Ama bu doktor kaynaklı bir hata gibi duruyor yani en başında yanlış yapılmış gibi . Ameliyattan sonra ilk hali nasıldı ..

Bence başka bir doktor ile görüşün bu durumun doktorla alakalı olup olmadığını net öğrenin. Eğer doktor hatalı ise , yapan doktora dava açın . Veya göz korkutun revizyonu ücretsiz yapsın.

Cnm kime yaptirdin burnunu bence dr hatasi bu gidip konusun duzeltsin ucretsiz bir sekilde

Böyle bir durumda revizyonu ücretsiz yapar doktorunuz bence. Gözle görülür bir şey sonucta. Kendiniz kasıtlı olarak bu hale getiremezsiniz sonuçta!

Bi yere carptin mi naptin burnuna agir baski yapma ellesende 1 seneye kadar cok dikkatli olunmasi gerekiyor gene git bi baska doktora o ne diycek bakalim

Geçmiş olsun
İlk ameliyat olduğunuzda çıkan burnunuz nasıl alçıdan sonra aynıysa revizyon
Çünkü alçı sorası ilk görüntü asıl olan sonra şişer iner ilk halini alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…