- 5 Kasım 2018
- 197
- 12
- 18
- 32
- Konu Sahibi Redbull1907
-
Doktorunuz kim? Arkasında durmuyor mu yaptığı işin?Sımdı 7 ay oldu basta neyse ole kalıo olan bıze oluyr doktrlar catır catır para kırıyo adam akıllı bı doktr yk srda bı ton ınsn magdr kalıyor zor durumda ve psıkolojılerı hep bozuluyor evden cıkmaıorlar bn paraya deık kndme üzüldm okdr cıle cktm 10 gün 1 yasnda cocgm var maf old. Sonuc berbat cok üzücğ yazıklar olsn valla
Merhaba,Yarın ben ilk rinoplastimi olucam tüm olacak kısılere de guzel burunlar dilerim yaglı ve kalın cilt burnum bakalım ne olacak hafıf kemerlı dusuk burun ucu kanatlı ayrıca :) hrsey var mucızelere ınanırım
Bende Ankara’da ameliyat olmayı düşünüyorum öyle deyince korktum.Doktorunuz kim acaba.7 ci ay bitck düzlme yk kötu duruuo düzelır dıolar yalan yanı
Ah canim cok gec gordum msjini ameliyatim harika gecti o buyuk burundan ufak bi burun cikti inanamadim ilk hali cok kalkik ama suan gayet tadinda bi kalkiklik bu arada kalin deri deilde orta kalinliktaymis ama yine de hatri sayilir bi deriye sahiptim yagli :) suan cok memnunum 3.ayim ins boyle devam ederMerhaba,
Öncelikle gecmis olsun.
Operasyonunuz nasil gecti? Benim burun yapim da sizinki gibi, sonucunuzu merak ediyorum :)
Neden doğru olmasın siz yandınız başkaları da mı yansın.İşini güzel yapmayan kim olursa olsun deşifre edilmeli ki başka insanlar sizin düştüğünüz duruma düşmesin.İsim vermem dgru olmz
Oyy maşallah ya, cok sevindim.Ah canim cok gec gordum msjini ameliyatim harika gecti o buyuk burundan ufak bi burun cikti inanamadim ilk hali cok kalkik ama suan gayet tadinda bi kalkiklik bu arada kalin deri deilde orta kalinliktaymis ama yine de hatri sayilir bi deriye sahiptim yagli :) suan cok memnunum 3.ayim ins boyle devam eder
Evet kuzum cok sukur coktan dondum ben normal.hayata onca agir islemden sonra ben 3.gun sokaklarda kosturdum.Benden de cok cok sevgiler hayatcim ♡♡♡♡Oyy maşallah ya, cok sevindim.
Tam benim istedigim gibi bi sonuç almışsınız.
Saglikli gunlerde kullanın insallah, normal hayata da dönmuşsunuzdur ne güzel. Cok cok sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?