Resım attım burnumu :,((

Sımdı 7 ay oldu basta neyse ole kalıo olan bıze oluyr doktrlar catır catır para kırıyo adam akıllı bı doktr yk srda bı ton ınsn magdr kalıyor zor durumda ve psıkolojılerı hep bozuluyor evden cıkmaıorlar bn paraya deık kndme üzüldm okdr cıle cktm 10 gün 1 yasnda cocgm var maf old. Sonuc berbat cok üzücğ yazıklar olsn valla

Doktorunuz kim? Arkasında durmuyor mu yaptığı işin?

Yarın ben ilk rinoplastimi olucam tüm olacak kısılere de guzel burunlar dilerim yaglı ve kalın cilt burnum bakalım ne olacak hafıf kemerlı dusuk burun ucu kanatlı ayrıca :) hrsey var mucızelere ınanırım
Merhaba,
Öncelikle gecmis olsun.
Operasyonunuz nasil gecti? Benim burun yapim da sizinki gibi, sonucunuzu merak ediyorum :)

Merhaba,
Öncelikle gecmis olsun.
Operasyonunuz nasil gecti? Benim burun yapim da sizinki gibi, sonucunuzu merak ediyorum :)
Ah canim cok gec gordum msjini ameliyatim harika gecti o buyuk burundan ufak bi burun cikti inanamadim ilk hali cok kalkik ama suan gayet tadinda bi kalkiklik bu arada kalin deri deilde orta kalinliktaymis ama yine de hatri sayilir bi deriye sahiptim yagli :) suan cok memnunum 3.ayim ins boyle devam eder

Malesef burun kanatlarında çökme olmuş bendede aynı sorun var doktor fark eder etmez dolgu yaptı ve hatasını kabul etmedi burun ucumda aşağı bakıyo çok pişmanım ağlamaktan mahvoldum 40 gün oldu ameliyat olalı ama ödem insede burun kalkıcak deil doktor dolguyla oyaladığını sanıyor 3 ayı bekliyorum

Oyy maşallah ya, cok sevindim.
Tam benim istedigim gibi bi sonuç almışsınız.
Saglikli gunlerde kullanın insallah, normal hayata da dönmuşsunuzdur ne güzel. Cok cok sevgiler :)

Oyy maşallah ya, cok sevindim.
Tam benim istedigim gibi bi sonuç almışsınız.
Saglikli gunlerde kullanın insallah, normal hayata da dönmuşsunuzdur ne güzel. Cok cok sevgiler :)
Evet kuzum cok sukur coktan dondum ben normal.hayata onca agir islemden sonra ben 3.gun sokaklarda kosturdum.Benden de cok cok sevgiler hayatcim ♡♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…