Resım attım burnumu :,((

Geçmiş olsun canım...Bir avukata git ihtarname çek,revizyon gerekiyorsa revizyon ücretini karşılamak zorunda...Maddi manevi tazminat alırsın...Halil söyletmez vardı sosyal medya fenomeni...Şuan davalık...Onun süreçlerini izle youtubeda...Aynı sekılde hareket et

Özgecim merhaba oncelıkle hayatcım bu burun ödemli sabırlı ol sankı orası bi iğneyle duzelır gıbı ama sabırlı olman lwzım drun bır bıldıgımı var acaba normald3 bır hata veya ters durumda ücrer almadn düzeltmesi lazım ve revizyondan da korkma zor olan bıtmıs oradaki odemi alacak annemde burun ameliyatında burun ucu sisti alakasız bı zamanea sonradan ve dr kucuk bı operasyonla acıp aldı oradadki olayı yani yamuk degıl şiş fazlasıyla kemık olamaz gıbı oradakı bende bu arada salı gunu rinoplasti olucam şans dileyin

ozge burnun resimde cokmus gıbı duruyor zaman kaybetmeden doktoruna git çünkü bu tamamen doktor kaynaklı buyuk ıhtımal revizyon yapacaktır ve uzulme bende de bu tur sıkıntılar olmustu revizyon olup ıstediğim burna kavustum korkma o yuzden

Saol cnm tskklrler bn gene bır yıla kdr bı bekleym gecmzse olurm ama ınsllah gecer ck ısterm gecmesını bdaha olamam korkuorm ya

Cnm saol bı beklıcem bende. Icımı rahtltt. Cok saol doktrda bekle bı acele etme dedı bn de beklım belkı dğelme olur ınsllah

Eklentiler

• 4A7A4812-8D3B-419B-A1FB-831BEDD56AD3.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 120
Düzelme olacağını sanmıyorum.

Doktorla acıkça konuşun.

O biraz uyanıkmış galiba hatasını kabul etmiyor. Mandal burun olmuş bu.

Rinoplasti sonrası revizyon ıcın bır zaman var de muhakkak bu zmamı ve ödemin ne kdr ınecegini takıp edıyordur hatada olabılır kanatlarda çökme hissettim ama kaş arası ödem ,revizyondan da korkma ablam 6.revizYonu olucak arabasını kullanıyor cıktıgında :) bende salı ilk ameliyat

Hey masallah ne olduda okdr revızyın oldn yanbınresm atabılırmsn cnm benım

Bu arada sayfada bı dolgu tutturmus gıdıyorlar bu unluler ve kamera onundekişerin cıkardıgı bır moda yahu eriyen bır seyle duzeldıgınımı sanıyorlar olmaz yazık o kdr paraya toplar bırıktırır revızyon olur kısı bazen onerıler yanlıs yonlendırmeye yol acar dr dolgu dedıgnde o dolgu orda bı omur kalır sanmayın

Yarın ben ilk rinoplastimi olucam tüm olacak kısılere de guzel burunlar dilerim yaglı ve kalın cilt burnum bakalım ne olacak hafıf kemerlı dusuk burun ucu kanatlı ayrıca :) hrsey var mucızelere ınanırım

Geçmiş olsun
İlk ameliyat olduğunuzda çıkan burnunuz nasıl alçıdan sonra aynıysa revizyon
Çünkü alçı sorası ilk görüntü asıl olan sonra şişer iner ilk halini alır
Alçı çıkınca nasılsa öyle mi ben 5 ay önce ameliyat oldum ilk baktığımda ucu küçük çok güzeldi ama şimdi çok büyük baya fark var sizce ucu o hale gelir mi küçülür mü kalın deriliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…