Bugün 16'ıncı günüm ilk günden 16 güneme kadar olan fotolarımı atıyorum :)
Gecmis olsun baya iyi olmus sizinkide
Off harika olmuş bayıldımmbiz bi ton para verdik bunun yarısı olmadı ..
Burnunuz süper maşallah çok beğendim güle güle kullanınBugün 16'ıncı günüm ilk günden 16 güneme kadar olan fotolarımı atıyorum :)
Bugün 16'ıncı günüm ilk günden 16 güneme kadar olan fotolarımı atıyorum :)
Bu burun kapalı ameliyatmı acaba?[/QUOTE
Açık ameliyatla yapıldı , burnumun orta kısmında kesi var. Her gün farklı bir burunla uyanıyorum :) Hızlı iyileşiyorum galiba artı burnum da kemik falan yoktu sadece önden genişti ve kalın deriliydim. dr dediğine göre 3 -4 ay sonra şişler inince daha minik bir burnum olucakmış :)
Burnunuz süper maşallah çok beğendim güle güle kullanın
Aynen bende 6 bin tl verdim ama memnun kalmadımOff harika olmuş bayıldımmbiz bi ton para verdik bunun yarısı olmadı ..
Geçmiş olsun çok güzel olmuş çok begendimBende 5 hafta önce oldum doktoruma doğal olsun dedim ama bukadarda dememiştim çok fazla fark olmadı bende
Bende Teşekkürederim sagolun :)Bende müdehale etmedimÇok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun inş. :) Açıkçası doktora çok müdahale etmedim sadece kavis istedim ama hala kavis falan yok
Bende Teşekkürederim sagolun :)Bende müdehale etmedimHatta size güveniyorum sadece doğal olsun dedim kırıkdan kaynaklanan çıkıntıyı yok etmiş burnumda küçülme olmamış
Tamponlar alındıktan sonra görüşme imkanım olmadı doktorla çünkü ertesi gün Almanya'ya dönmek zorunda kaldım bakalım önümüzdeki ay kısmetse gelmeyi düşünüyorum kontrole zaten mecburum sol tarafta kemik büyüme yapıyorPeki doktorunuz ne diyor ? Çok üzüldüm o cefayı çek sefasını sürmemek sıkıntı...yeniden yapma şansı yok mu doktorunuzun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?