Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sol tarafın daha şişkin olması ödem olabilir evet ama deliklerin farklı yöne bakması ve biri aşağıda biri yukarıda olması düzelir mi senceBana bayağı ödem varmış gibi geldi 2 ay çokta uzun bi süre değil en az 6. Ayı doldurmanız lazım bunu daha iyi anlamak için.
Çok ciddi bir kusuru var gibi görünmüyor.deliklerde pek asimetrik değil.2 ay oldu, burnumu görüyorsunuz ok ile işaretlediğim yer daha içe çökük durumda diğer taraf daha şiş durumda ve delikler de asimetrik. Zamanla geçer ödem mi diyosunuz yoksa doktor hatası mı
Bana ödem gibi geldi. Delikler ise çok dikkat çekmiyor, bence sol taraf daha sis olduğu için deri gerilmiş ve yukarı doğru durmuş hafif. Ödem geçince deride rahatlar delik biraz daha aşağı döner.2 ay oldu, burnumu görüyorsunuz ok ile işaretlediğim yer daha içe çökük durumda diğer taraf daha şiş durumda ve delikler de asimetrik. Zamanla geçer ödem mi diyosunuz yoksa doktor hatası mı
Ben de öyle düşünüyorum şişlikten dolayı yukardaymıs gibi geliyo bence de yani umarım öyledirBana ödem gibi geldi. Delikler ise çok dikkat çekmiyor, bence sol taraf daha sis olduğu için deri gerilmiş ve yukarı doğru durmuş hafif. Ödem geçince deride rahatlar delik biraz daha aşağı döner.
Bende ameliyat oldum şuan 3. Ayındayim ilk ay delikler böyleydi sis indikçe duzeldi şuan eşit
Sorunlu bi cildin var dedi bol su iç sebze ye falan dediBence düzelecek bir şey. Doktorunuz ince veya kalın derilisin diye bi şey demedi mi? Gördüğüm kadarıyla kalın derili gibi duruyor burnunuz bu yüzden de ödemleriniz 1 seneye kadar anca yavaş yavaş geçer.
Çok çok teşekkür ederim ama inanın fotoğrafta biraz düzgün cıkmış, normalde burnum bildiğin sağda umarım hepimiz için en iyisi olur ya ne diyim o doktorların da allah belasını versinBen burnunuzu çok beğendim, keşke benimki de sizinki gibi olsaydı. Siz bu burna üzülüyorsanız benim burnum olsaydı kendinizi öldürürdünüz herhalde :) o yüzden lütfen kendinizi üzmeyin.
Doktora göre değişiyordur tahminimce,benim doktorum günde 4 tane ameliyat yapıyodu ve her gün doluydu bana 1 hafta sonrasına yer verdi genelde cok sürmüyor kbb için, ama estetik cerrahlarınki daha uzun sürebiliyor sıra gelmesiMeraba doktor bana gün vermedi sıra olduğu için. Sıra sana geldiğinde aricagiz dediler . Tahminen bir doktor günde kaç estetik burun yapıyordur
benim burnumu bir görseniz anlayacaksınız ne demek istediğimi :)Çok çok teşekkür ederim ama inanın fotoğrafta biraz düzgün cıkmış, normalde burnum bildiğin sağda umarım hepimiz için en iyisi olur ya ne diyim o doktorların da allah belasını versin