Resiminizi halıda görmek..

• Konu Sahibi Konu Sahibi ghs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ghs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
2.264
0
0
İstanbul
Kızlar resminizi halıya dokutabilirsiniz. Benim evimdede var süper... Sevgililer günündede çok güzel bir hediye olabilir:16::16:

$DSC04331 kopya.webp $34_039_İS...webp

çok sevimli bir şey. sevdiğim bir sanatçıyı yaptırabilirim belki ilerde, yapılıyorsa:97:

Son düzenleme:
aa süpermiş bu yani nerde yapılıyor ki acaba yatak oadası halısı olarak süper olabilir:16:

attractivecim mesaj kutun dolu yazamıyorum cevap . boy boy canım her boyda var boyutuna görede fiyat degisiyor ama dokuma halıya göre cok uygun fiyatları var

slm arkadaşlar benim çalıştığım yerin karşısındaki fotoğrafçıda gördüm bende okadar harika olmuş ki ben kesin istiorum ondan:) bence çok ta pahalı değil

herkesin zevki farklı ama hiç tarzım değil. duvar yetmedi yeremi sercez resmimizi. bide gelen geçen üstüne basacak. yatak odasında olmasa bile üstüne basılcak. yani ne bileyim bi insan resmini ha yere atıp üstüne basmıssın ha bu halıya basmıssın. gerçekten itici geldi bana.ama yapılıp yere serilmek yerine yatak bas ucundaki uzun duvara asabilirsin çerçeveletip yada çiviyle filan hani eski osmanlı evlerinde filan olur ya o tarz bişey işte

Son düzenleme:
Eğer Böyle Halı Yaptırırsam, Üzerine Basamam..
Kimsenin de Beni Ezmesine İzin Veremem.. :1:

canım sen nekadara yapıosun ben mutlaka yaptırıcam evlenince evimin baş köşesine koyucam:) peki bişey sorucam renk olarak sadece kahvemi oluo renkli olmuomu

fotoğrafçıda görmüştük nişanlımla biz de yaptıracağız evimize çok hoş görünüyor

Duvara falan olur belkide kendimi ayaklar altına bende almam şahsen :))

aslında güzel ama yere serp çiğnemem çiğnetmemde kendimizi.oğlumun resmini küçük yaptırıp çerçevelettirip duvara asabilirm.

herkesin zevki farklı ama hiç tarzım değil. duvar yetmedi yeremi sercez resmimizi. bide gelen geçen üstüne basacak. yatak odasında olmasa bile üstüne basılcak. yani ne bileyim bi insan resmini ha yere atıp üstüne basmıssın ha bu halıya basmıssın. gerçekten itici geldi bana.ama yapılıp yere serilmek yerine yatak bas ucundaki uzun duvara asabilirsin çerçeveletip yada çiviyle filan hani eski osmanlı evlerinde filan olur ya o tarz bişey işte

bence de her seferinde kendini çiğniyor gibi

Back
X