Saç Kesim Şekilleri Resimlerime Bakın ve Bana Hangi Saç Modelinin Yakışacağını Söyleyin

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
saçını uzatıp kat attırsan gayet qüzel olur, saçının önünü asla kısa kestrme bence.. bide açık renklere boyarsan çok yakşır :)

saçlarını uzatıp sadece çenede yoğun bi kat yaptırıp diğer kısımlarına hiç kat atmadan arkadan bakınca dümdüz görünecek şekilde uzatırsan çok havalı durur. anlatabildim umarım :) zaten kahküller uzayınca çenene kadar o havayı yaratır. renk olarakta bence sana çok açık renkler gitmeyecektir. koyu kumral yada kestanenin açık tonları açar senii. küllü tonlarda çok doğal duracaktır. sonuç olarak bahsettiğim model ve renk sana en iyi gidebilecek renklerden biri bana kalırsa :)

çok iyi anladım ve çok heveslendim :) 3 yıl kadar önce saçlarım ona benzer bir modeldi ve o zaman herkes çok beğeniyordu, rengi şu an güneşte iyice açılmış durumda yani renginden memnunum ama modeli mutlaka değiştireceğim

Eğer kahkül seviyorsan okadar cok aralıklı bi kahkül ketirmemelisin cnm bana kalırsa saçına kat attırmalısın ama tepelerin katı cok kısa olmamalı eger seviyorsanda uzunlu kısalı şirin bi kahkül yahut da normal bu sekılde devam edebilirsin.

Back
X