Görmek isteyen arkadaşlarım, albümden bakabilirler. Sayfaya ekleyemediğim için albümde topladım fotoğrafları. 16. Günüm haliyle hala şişliklerim var. Doktorum Hasan Hüseyin Ceylan. Yorum yaparsanız sevinirim :)opuyorumnanaktan
fındık gibi çok hoş çok şirin ve doğal bir burun olmuş çok beğendim..kavisi ve kalkıklığı çok yerinde ve doğal..aylar geçtikçe çok daha güzelleşecektir :) önceki burnundada büyük bi problem yokmuş hafif kemik çıkıntısı..vala sizler ameliyat olanlardan şanslı die nitelendirceğimiz gruba giriorsunuz..inşallah en yakın zamanda ameliyatımı olup ben de o gruba dahil olurum :)
fındık gibi çok hoş çok şirin ve doğal bir burun olmuş çok beğendim..kavisi ve kalkıklığı çok yerinde ve doğal..aylar geçtikçe çok daha güzelleşecektir :) önceki burnundada büyük bi problem yokmuş hafif kemik çıkıntısı..vala sizler ameliyat olanlardan şanslı die nitelendirceğimiz gruba giriorsunuz..inşallah en yakın zamanda ameliyatımı olup ben de o gruba dahil olurum :)
Teşekkür ederim canım. İnsan önceleri çok tereddütte kalıyo yaptırsam mı yaptırmasam mı diye. Sonra birden bi deli cesareti geliyo "Yaptırıyım geçsin" diyo :) İnşallah istediğin burna kavuşursun ve mutlu olursun.