Resimlerimi Yükledim..

RABARBA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
2.245
13
158
İstanbul
Görmek isteyen arkadaşlarım, albümden bakabilirler. Sayfaya ekleyemediğim için albümde topladım fotoğrafları. 16. Günüm haliyle hala şişliklerim var. Doktorum Hasan Hüseyin Ceylan. Yorum yaparsanız sevinirim :)opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
harika görünüyor...daha 16.gün olmasına rağmen...güle güle kullan canım....

opuyorumnanaktanTeşekkür ederim aynaya baktığımda hala kendime alışabilmiş diilim ama geçicek

Teşekkür ederim canım :)
Yüzün en ortası en dikkat çeken yeri en ufak değişiklik tüm yüz ifadesini değiştiriyor..

fındık gibi çok hoş çok şirin ve doğal bir burun olmuş çok beğendim..kavisi ve kalkıklığı çok yerinde ve doğal..aylar geçtikçe çok daha güzelleşecektir :) önceki burnundada büyük bi problem yokmuş hafif kemik çıkıntısı..vala sizler ameliyat olanlardan şanslı die nitelendirceğimiz gruba giriorsunuz..inşallah en yakın zamanda ameliyatımı olup ben de o gruba dahil olurum :)

fındık gibi çok hoş çok şirin ve doğal bir burun olmuş çok beğendim..kavisi ve kalkıklığı çok yerinde ve doğal..aylar geçtikçe çok daha güzelleşecektir :) önceki burnundada büyük bi problem yokmuş hafif kemik çıkıntısı..vala sizler ameliyat olanlardan şanslı die nitelendirceğimiz gruba giriorsunuz..inşallah en yakın zamanda ameliyatımı olup ben de o gruba dahil olurum :)

Teşekkür ederim canım. İnsan önceleri çok tereddütte kalıyo yaptırsam mı yaptırmasam mı diye. Sonra birden bi deli cesareti geliyo "Yaptırıyım geçsin" diyo :) İnşallah istediğin burna kavuşursun ve mutlu olursun.

Back
X