Resimlerle yeni burnum tecrübeli arkadaşlara sorularım

Relaxyeni

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
424
110
303
Arkadaşlar henüz 17 günlük burnum atel yeni çıktı.genel anlamda memnunum.herkes önden beğenmez ama ben tam tersi önden beğendim fakat yandan uzun duruyor sanki.ödemden olabilir mi.ben kendimimi avutuyorum acabayani eskisine göre tabiki iyi ama bu burun daha küçülürmü ne kadar küçülür ve önden zaten kalkıklığı çok iyi çok inme oluyormu.şimdiden teşekkürler.

önden daha kısa olmuş yandan dediğiniz gibi ama kötü durmuyor zaten daha şiştir şişler inince daha orantılı durur

doktorunuz kimdi ?
17 gün daha çoook erken,6 ayda şeklini bulmaya başlar :)

Haklısınız biraz aceleci bi soru oldu ama insan merak ediyor.en azından küçülüp küçülmeyeceğini.tecrübeli olanlar belki cevap verirler diye yazmak istedim.doktorum.esabil eker
stresinizi çok iyi anlıyorum ama inanın küçülecek.
özel olmazsa ne kadara ameliyat oldunuz acaba?

Benımde yandan cok uzundu 6. ayıma yaklasstım yandan normallestı benımde onden kotu maalesef suan

Benimde atel daha cikmadi arel cikinca sisiyormus doğrumu
Simdi küçük duruyor 8.günüm tamponlar cikti sekli belli olurmu tecrubelilerden yorum istyrm

Korkum burun dusermi, burda yorumlarda rastladım en kötüsü bu bence düşmesi

Bence burnunuz çok çok iyi. Bir de daha yeni atel çıkmış. Önden falan ne kadar güzel. Herkes size önden bakıyor. Hem yandan uzun olmasa deri fazlalığı olurdu top gibi dururdu önü. Gayet hatları belli avrupai bi burun. Sevinin sadece.

Ya öyle mi diyosunuz çok sağolunn içimi rahatlattınız..umarım tamamen şekli oturduğunda da memnun kalırım.6 ay sonra ne gibi farklar olacak şimdiden merak ediyorum.çook teşekkür ederim cevabınız için.

Benim 2 ayda bile çok çok değişti. 6 ayda iyice oturur. Ameliyat olunca herkes bir yorum yapıyor ve herkes çok iyi niyetli değil çevrenizdekilerin yorumlarını da çok takmayın. Kendinizi sevin, burnunuzu sevin. Zor bir şeye cesaret ettiniz ve yaptırdınız. Sonuç da güzel. Bunun tadını çıkarmayı hakettiniz!:):)

Çook teşekkür ederim gerçekten moral oldu şuan.yaptırmak cesaret ama sonrasıda ciddi bi psikoloji gerektiriyomuş onuda anlamış oldum.iyi niywtünizden dolayı tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…