(resimli)Amelıyattan sonra 1. Ayım burnum egri

Redbull1907

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
197
12
18
32
arkadaslsr bu burun egriligi gecıcımı bu sekılde bır durum yaşayan varmı acaba olup da sonradsn gecen cok sekılsız ve ön flaşlarda cok kötü duruyor egri yamuk kemıklı ödem oldugunu hıc sanmıyorum lütfen görenler yazsın cok sevınırım

Eklentiler

• CBA44B9F-3E74-47F9-A300-491FC98F59C7.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 1.166
Kemiğe şekil veren bir alet. Kemikte uzun süre şişliğe neden oluyormuş. Belki ondandır dedim.

Evet şimdi baktım ınternteen hıc bılmıyorum sormadım etmedim ama kemık egrı duruo cok komık ya doktor bılerek öle bırakamaz ki cok sacma bu

Kemikten ziyade kemik kıkırdak geçişinde bir zayıflık var gibi görünüyor ama daha çok erken.
Şekil değiştirir daha. 6 ayın dolmasını bekleyin.

Ödem var şimdi ondan öyle benimde öyleydi bir gece sabaha kadar ağladığımı bilirim ama gecti

Bak eğriliği nssıl anlarsın biliyor musun kafanı geriye doğru at alttsn burnunu çek misal benim kemerli ve eğriydi kemer gitti ama eğrilik duruyor onunda düzelmesi imkansız gibi bi şey

Resim attı. Bu sekılde ınsallah gecer cook kafaya takmayaa basladm gedermi acaba bıdaha olamam zaten sürekli burunmu actırcam ya

Eklentiler

• 106C807D-85E3-49D5-A457-B627D4E198BE.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 1.177
Keske bakmasam doktora söledim bana cok kızdı cok takıyorsun sakın aynalara bakma bi süre dedi ama ben aynanın önunden kalkamıyorum düzelene kadar beklıcem cünkü cok hevesliydim 6 senedir istıyordum

Keske bakmasam doktora söledim bana cok kızdı cok takıyorsun sakın aynalara bakma bi süre dedi ama ben aynanın önunden kalkamıyorum düzelene kadar beklıcem cünkü cok hevesliydim 6 senedir istıyordum
Aynı benim yaşadıklarım ama tek farkla sen güzel bir görüntü ile karsılasacaksın şişler inince

İnşallah canım vallaha tek temellmız düzelmesi kolay bısey degıl o kadar sıkıntı cektik hem maddi hem manevi sonucun cok iyi olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…