- 5 Kasım 2018
- 197
- 12
- 18
- 32
- Konu Sahibi Redbull1907
-
Ödem var şimdi ondan öyle benimde öyleydi bir gece sabaha kadar ağladığımı bilirim ama gectiarkadaslsr bu burun egriligi gecıcımı bu sekılde bır durum yaşayan varmı acaba olup da sonradsn gecen cok sekılsız ve ön flaşlarda cok kötü duruyor egri yamuk kemıklı ödem oldugunu hıc sanmıyorum lütfen görenler yazsın cok sevınırım
Bak eğriliği nssıl anlarsın biliyor musun kafanı geriye doğru at alttsn burnunu çek misal benim kemerli ve eğriydi kemer gitti ama eğrilik duruyor onunda düzelmesi imkansız gibi bi şeyarkadaslsr bu burun egriligi gecıcımı bu sekılde bır durum yaşayan varmı acaba olup da sonradsn gecen cok sekılsız ve ön flaşlarda cok kötü duruyor egri yamuk kemıklı ödem oldugunu hıc sanmıyorum lütfen görenler yazsın cok sevınırım
6 aya kadar nasıl sekıl degısır acabaKemikten ziyade kemik kıkırdak geçişinde bir zayıflık var gibi görünüyor ama daha çok erken.
Şekil değiştirir daha. 6 ayın dolmasını bekleyin.
Gayet normal ben çekip atsam şükredersin kız maşşallah cok iyi duruyor sıkıntı etme lütfen anlıyorum seni psikolojik tamamenResim attı. Bu sekılde ınsallah gecer cook kafaya takmayaa basladm gedermi acaba bıdaha olamam zaten sürekli burunmu actırcam ya
Kemikten değil ödemden olduğu belli yaniResim attı. Bu sekılde ınsallah gecer cook kafaya takmayaa basladm gedermi acaba bıdaha olamam zaten sürekli burunmu actırcam ya
Bir yerde ödem daha çabuk iner, diğer yerler ödemli olduğu için yamuk görünebilir. İlk birkaç ay çok inceleme burnunu.6 aya kadar nasıl sekıl degısır acaba
Aynı benim yaşadıklarımKeske bakmasam doktora söledim bana cok kızdı cok takıyorsun sakın aynalara bakma bi süre dedi ama ben aynanın önunden kalkamıyorum düzelene kadar beklıcem cünkü cok hevesliydim 6 senedir istıyordum
Yok bariz ortada ondan dedim içini ferah tut diyeNıye böle bi kanıta vardınız ki ben 6 ay gecince size tekrardan resım atacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?