• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

resimli bi bakın lütfen.....

15beyonce

çok mutluyum...
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
1.201
2
66
İstanbul
$Tam ekran yakalama 21.10.2011 210152.bmp.webp$Tam ekran yakalama 21.10.2011 210537.bmp.webp$Tam ekran yakalama 21.10.2011 210512.bmp.webp

bu ayakkabıları nerde bulurum bana yardım edin lütfen gördüğünüz mağaza varmı

şimdi heryer bunlarla dolu, İstanbul'da yaşıyorsanız eminim heryerde kolayca bulabilirsiniz. Trendyol, Limango, Markafoni gibi sitelerde de hergün farklı farklı kampanyalar geliyor, hergün rastlıyorum bu çeşitlere. tam olarak marka veremeyebilirim ama daha bugün Elle markasında gördüm, Hotic de vardı. yani bunları anımsayabiliyorum şimdilik. =)

teşekkür ederim istanbulda yaşamıyorum bende baktım ama tam olarak aynıdeğiller farkındaysan çok yüksek topuklular bunlar öle değil ama siyahı hariç tabi diğerleri alçak topuk öle arııyorum

evet farkettim, ben de bu ayakkabılara benzer arıyorum da öyle bakarken gözüme çarptı söylemek istedim. ücret açısından biraz yüksek olabilir ama zizigo sitesine bakın şu reklamlarda da çıkıyordu oraya girdim baktım baya yüksek fiyatlara var bu tarz ayakkabılar. pabbuc.com'da da aynı şekilde. sitelere girip marka hakkında bilgi sahibi olabilir gidip mağazasından da alabilirsiniz :26: gg'ye de bakabilirsiniz orda genelde yüksek topuklu modeller fazlasıyla mevcut. =)

2. resimdekine benzeyen bambide war 1. resimdekinin dolgu topuksuzunu ben aldım elleden hem rahat hemde ayaklarımı üşütmüyor tawsiye ederim:):):)

cevaplarınız için çok teşekkür ederim bu resimler ilki colinsin diğerleri lcwbiliyorsunuzdur belki ben mağazalarında göremedim ama oralar uygun fiyatlıdırbenim için daha iyi eğer bulursam
burayada yazıcam sizde uygun fiyatlı bulursanız banada yazınn:5:

son iki resim arkadaşlarında dediği gbi LCW ama ilk resimden bende arıyorum biraz benzeri kemal tancada var ama tam istediğim gibi değillerdi

Back
X