Saç Uzatma Yöntemleri Resimli! Bu saç yaza kadar bele uzar mı?

Yaza kadar belime gelir mi

• Evet

OY: 3 50,0%
  • Hayır

OY: 3 50,0%

• Ankete Katılan
    6

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38

Bu saç yaza kadar belime uzar mı!hangi yöntem daha etkili.
Sacımda yanıklar vardı o yüzden ara kat baya kısa kesildi farkediliyordur.
Biran önce uzatmak istiyorum.hangi yöntemi tavsiye edersiniz

Son düzenleme:
Aslında sütyenin oraya 2cm kaldı .arkadan,kısa katımı diyorsunuz
yok ben en uzun kısmını diyodumda ama zaten 2 cm kaldıysa dirsek hizana yaklaşır yani oralarda olur o zaman .saçının uzama hızınada bağlı bi noktada
benim saçım milim milim uzadığı için herkeside öle sanıyorum galiba

Kız benimkide öyle ayda 1,5cm anca.
Milletin 2cm uzuyor niye böyle anlamııorum

Nasıl bakacağına bağlı birazda.. Açıcı kullanmaz, düzenli beslenir ve iyi bakım uygularsan bu yaz olmasa bile sonraki kışa kadar sağlıklı,güçlü uzun saçların olur. Bakım için boya kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunsa daha iyi ben boyalı saça bakamadığım için doğala döndüm o yüzden pek bir şey öneremiyorum, tek memnun kaldığım mayonez maskesiydi anca o yumuşatıyordu boyalıyken .

Çok saol canım en azından sırtımın ortasını gecse süper olur.şuana kadar bircok yöntem denedm.1,5cm den fazla uzamıyor.bıktım valla.

Bele kadar gelmesede belle sutyen arasina gelir bence biotin kullan gercekten fark ettirio ben bi bucuk aydir kullaniorum ve restoreks var sampuan bunun icine cam terebentin yagi damlat 20 damla kadar kiriklarinda olmucaktir benim yaptiklarim bunlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…