- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
EkledimHangi saç?
Ayda bir bucuk cm uzuyor.daha fazlası için yağlar falan sürüyorum ama faydasızyapında yoksa uzamaz. çabuk uzayan saçların varsa uzar tabide diğer türlü zor
Ay öyle mi olur ya..off üzüldüm. Ne yapsam uzar peki varmı kesin bi yöntemGogsunde olur yada az gecer...bele kadar zor
bilemiyorum vallaAy öyle mi olur ya..off üzüldüm. Ne yapsam uzar peki varmı kesin bi yöntem
Aslında sütyenin oraya 2cm kaldı .arkadan,kısa katımı diyorsunuzzor sütyeninin olduğu yere gelir yada 3 4 cm aşağısına
yok ben en uzun kısmını diyodumda ama zaten 2 cm kaldıysa dirsek hizana yaklaşır yani oralarda olur o zaman .saçının uzama hızınada bağlı bi noktadaAslında sütyenin oraya 2cm kaldı .arkadan,kısa katımı diyorsunuz
Kız benimkide öyle ayda 1,5cm anca.yok ben en uzun kısmını diyodumda ama zaten 2 cm kaldıysa dirsek hizana yaklaşır yani oralarda olur o zaman .saçının uzama hızınada bağlı bi noktada
benim saçım milim milim uzadığı için herkeside öle sanıyorum galiba
Çok saol canım en azından sırtımın ortasını gecse süper olur.şuana kadar bircok yöntem denedm.1,5cm den fazla uzamıyor.bıktım valla.Nasıl bakacağına bağlı birazda.. Açıcı kullanmaz, düzenli beslenir ve iyi bakım uygularsan bu yaz olmasa bile sonraki kışa kadar sağlıklı,güçlü uzun saçların olur. Bakım için boya kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunsa daha iyi ben boyalı saça bakamadığım için doğala döndüm o yüzden pek bir şey öneremiyorum, tek memnun kaldığım mayonez maskesiydi anca o yumuşatıyordu boyalıyken .
Duydum ama ne yağı bilmiyorum yılan yağı neyden yapılıyor bilen var mıBEN SAÇ UZATMAK İÇİN YILAN YAGINI DUYMUSTUM GUVENDIGINIZ BIR AKTARDAN ALIN DENEYİN İSTERSENIZ EN ETKILISI OYMUŞ:)
yılan otundan yapılır en azından aktarım öyle söylemişti.Duydum ama ne yağı bilmiyorum yılan yağı neyden yapılıyor bilen var mı
yuck!! ben iğrenirim diye kandırmış adam beni resmen gerçek yılandan yapılıyormuş..yılan otundan yapılır en azından aktarım öyle söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?