Saç Uzatma Yöntemleri Resimli! Bu saç yaza kadar bele uzar mı?

Yaza kadar belime gelir mi

• Evet

OY: 3 50,0%
  • Hayır

OY: 3 50,0%

• Ankete Katılan
    6
BEN SAÇ UZATMAK İÇİN YILAN YAGINI DUYMUSTUM GUVENDIGINIZ BIR AKTARDAN ALIN DENEYİN İSTERSENIZ EN ETKILISI OYMUŞ:)

yılan otundan yapılır en azından aktarım öyle söylemişti.
Yılan otunun yağı yok arkadaşlar yanlış bilgi.yılan yağı diye satılan bildipimiz yılanın yağı olması lazım.Ama tabikide yılanın yağını satmıyorlar ülkemizde.Yabancı ülkelerde yılanın yağı cıkarılıp satılıyor doğru.
Dikkat ederseniz yılan yağı diye sattıkları şişenin üzerinde de yılanın resmi var.Neden yılan otunun resmi yok.Üstelik sarı çiçekli güzel bir bitki.
Sonuç olarak yılan yağı olarak satılan yağ birkac yağın karışımdan oluşan SAHTE BİR YAĞ.Aktarlara güvenmeyin.Onlar işin ticaretini yapıyorlar hiç bir şeyden anlamıyorlar.İnternetten ne okuyorlarsa o.kac aktarı bu yüzden alt ettim.cok bilgisizler.

Kendi yaptiklarimi anlatayım.
2 yıldan fazla süre de 10 cm uzamisken 3 buçuk ayda 7-8 cm uzadı aşağı yukarı benim sacim.
Sampuanima çam terebentin ve Badem yağı kattim. Saç kremime hint yag i kattim. Badem yağı da katabilirsin sen. Sırf bunu yapsan bile hazirana kadar emin ol gelir bel hizana. Ben haftada 2-3 kere soğan kuru yapıyorum o da etkili .
İkisini bir ara da yap sana garanti veriyorum gelir beline.
Günlük banyo yapan biriysen zaten belini bile geçer. Şampuan olarak ta restorex öneririm
İnş.canım hangi bakım en mantıklısı

Evet bugün aldığım iki ürün .
Biri b5 vitaminli şampuan biri keratinli sac kremi.şampuan yavaş uzayan saçlar içinmiş.
İki ürün de organix in.
Şimdi yıkadım ve kremi uyguladım 3dk beklettim.gayet güzel ve yumuşacık oldu.
Kremin özelliği diplerden başlıyorsunuz sürmeye.saç derisinide nemlendiriyor.
Umarım ikiside uzamaya yardımcı olur.
Kullandıkca yazıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…