(Resimli) burun eğriliği ve görüntü bozukluğu

Merhaba, ortadaki -sizin tabirinizle düz gelip birden yukarı çıkan- noktaya dolgu işe yaramaz mı acaba? Bir sorun orası gibi duruyor ama acayip kötü durmuyor bana kalırsa

Merhaba, ortadaki -sizin tabirinizle düz gelip birden yukarı çıkan- noktaya dolgu işe yaramaz mı acaba? Bir sorun orası gibi duruyor ama acayip kötü durmuyor bana kalırsa
Evet orası çöküntüye uğradı maalesef doktora söyledim gidicem umarım hallolur

1 seneyi geçiyor ödem nasıl olsun.. dolguyu düşündüm o da 12 ay sürer kalıcı olması gerekiyorsan doktor yapamadı maalesef
Bi kaç sefer de dolgu erimiyomuş öyle duydum bi sene de bir senedir çok rahatsız oluyosun madem imkan varsa yaptırabilirsin belki kendi doktorun yapardı. Ben 2. Ameliyatı ücretsiz oldum şuan daha iyi görünüyor

Bi kaç sefer de dolgu erimiyomuş öyle duydum bi sene de bir senedir çok rahatsız oluyosun madem imkan varsa yaptırabilirsin belki kendi doktorun yapardı. Ben 2. Ameliyatı ücretsiz oldum şuan daha iyi görünüyor
İnsallah beni de bedavaya yapar doktorum dua et lütfen.. şekil bozukluğu giderilsin yeter çünkü diğer türlü dolgu felan kısa süreli hiç gerek yok

İnsallah beni de bedavaya yapar doktorum dua et lütfen.. şekil bozukluğu giderilsin yeter çünkü diğer türlü dolgu felan kısa süreli hiç gerek yok
İlk ameliyat ücreti talep etti. 2300 hastane ücreti ödicektim ameliyattan çıktıktan sonra muhasebeye gittik ödemeniz yok dedi. Sanırım istediğim burnu yapamadığı için talep etmedi bilmiyorum ben ona yorumladım. Siz arayın şikayetinizi hafif sertçe dile getiriN teklifte bulunur zaten

zor geçti mi ameliyat peki sizin eski burnunuzda nasıl bir şikayetiniz vardı şimdi tam istediğiniz gibi oldu mu eski yeni resminiz var mıdır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…