- 6 Temmuz 2016
- 71
- 23
- 38
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun ağrı kesici alın düzenli şişmesinide engelliyo birse ilk 48 saat mutlaka buz uygulaması yapınDün burun ameliyati oldum. Çok agriyor, bugünde gözlerimin alti morarmaya basladi. Ilk ve ikinci günün resimlerini atiyorum size
Çok geçmiş olsun ağrı kesici alın düzenli şişmesinide engelliyo birse ilk 48 saat mutlaka buz uygulaması yapın
Aynı gün olmuşuz cnm iplikler kendileri düşüyo merak etme bende okyanus suyu sıkıp temızlıyorum tabı çok nazık bir şekilde eriyen iplik olmasa dr ateli alırken alıyomuş ben özellikle sordum doktoruma benim içinde burun ucumda bir de kantlarda var dikiş acayip kaşınıuo gün ve gün birş düşüyo dış dikişlerinevet bol bol buz uygula 2gün. ilk günün gecesi de dahil. maşallah bence güzel olacak öyle hissettim. kendin de çok hoşsun. inşallah istediğin gibi olur :)
ben de 7temmuzda ameliyat olmuştum. bugün 20.gün burun içimi kulak çubuğu ile temizlerken mavi dikiş ipinden geldi kulak çubuğuna. burun içimde hala dikişler varmış. acaba kendisi mi düştü yoksa ben temizlerken mi oldu bir sorun olur mu sizce kızlar ? herhangi bir acı kanama yok ama kafama takıldı![]()
Geçmiş olsun canım nerede ve hangi doktora oldunuzDün burun ameliyati oldum. Çok agriyor, bugünde gözlerimin alti morarmaya basladi. Ilk ve ikinci günün resimlerini atiyorum size
evet canım ateller alınırken burun ucumdaki dikişler alındı ben yok sanıyordum ama içinde de varmış. ben de doktora sordum normal dedi eriyen dikişlermiş düşüyorlarmış kendi kendine. içim rahatladı sağol canım :) aynı gün olduk demek sende durumlar nasılAynı gün olmuşuz cnm iplikler kendileri düşüyo merak etme bende okyanus suyu sıkıp temızlıyorum tabı çok nazık bir şekilde eriyen iplik olmasa dr ateli alırken alıyomuş ben özellikle sordum doktoruma benim içinde burun ucumda bir de kantlarda var dikiş acayip kaşınıuo gün ve gün birş düşüyo dış dikişlerin
Geçmiş olsun canım nerede ve hangi doktora oldunuz
Gözlere bi maşallah gönderiyorum burdan. Burcunda güzel olacak eminim iyileşmiş hali de bekliyoruz.
Çok şükür cnm her geçen gün daha ıyı olucaz şimdi ödemlerin inip şeklinin oturmasını beklıycezevet canım ateller alınırken burun ucumdaki dikişler alındı ben yok sanıyordum ama içinde de varmış. ben de doktora sordum normal dedi eriyen dikişlermiş düşüyorlarmış kendi kendine. içim rahatladı sağol canım :) aynı gün olduk demek sende durumlar nasıl
Çok şükür cnm her geçen gün daha ıyı olucaz şimdi ödemlerin inip şeklinin oturmasını beklıycez
Benim 10 gün kalmasına rağmen acımadı cnm hafif bir sızı hatta bırı yapışmış biraz doktor bey önce yapışan kısmı açtı ve öyle çektiPeki yarin benim tamponlar alinacak cok acitiyormu aceba ?
Benim 10 gün kalmasına rağmen acımadı cnm hafif bir sızı hatta bırı yapışmış biraz doktor bey önce yapışan kısmı açtı ve öyle çekti
Peki yarin benim tamponlar alinacak cok acitiyormu aceba ?
Bende zizinti filan da olmadi ama doktor control etmek icin burnuma basti : o biraz aciti :)Hic ama hic aci yokkkkk. Bende stresten karnima agrilar girmistii ammaaaa burnundan sumuk cikarirmis gibiii0 aciii inan bana :)
Hic ama hic aci yokkkkk. Bende stresten karnima agrilar girmistii ammaaaa burnundan sumuk cikarirmis gibiii0 aciii inan bana :)
Ayy ne guzel ya insallah benimkide oyle olur canim
Oyle olcagindan eminiim technologie o kadar ilerledi kii, burnunda kocaman bi plastik silikon cikti acisiizzz
Cnm cok hakliymisin bu sabah aldirdim tamponlari hissetmedim bile iki saniyede koca bi silikon parcasi burnumdan viz diye cikti :) cok sevindim