RESIMLI çok sükür bende oldum

Aylinmimi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2016
71
23
38
29
Dün burun ameliyati oldum. Çok agriyor, bugünde gözlerimin alti morarmaya basladi. Ilk ve ikinci günün resimlerini atiyorum size

Eklentiler

• IMG_6103.webp
    IMG_6103.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 506
  • IMG_6100.webp
    IMG_6100.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 503
Dün burun ameliyati oldum. Çok agriyor, bugünde gözlerimin alti morarmaya basladi. Ilk ve ikinci günün resimlerini atiyorum size
Çok geçmiş olsun ağrı kesici alın düzenli şişmesinide engelliyo birse ilk 48 saat mutlaka buz uygulaması yapın

evet bol bol buz uygula 2gün. ilk günün gecesi de dahil. maşallah bence güzel olacak öyle hissettim. kendin de çok hoşsun. inşallah istediğin gibi olur :)

ben de 7temmuzda ameliyat olmuştum. bugün 20.gün burun içimi kulak çubuğu ile temizlerken mavi dikiş ipinden geldi kulak çubuğuna. burun içimde hala dikişler varmış. acaba kendisi mi düştü yoksa ben temizlerken mi oldu bir sorun olur mu sizce kızlar ? herhangi bir acı kanama yok ama kafama takıldı :(

Gözlere bi maşallah gönderiyorum burdan. Burcunda güzel olacak eminim iyileşmiş hali de bekliyoruz.

evet bol bol buz uygula 2gün. ilk günün gecesi de dahil. maşallah bence güzel olacak öyle hissettim. kendin de çok hoşsun. inşallah istediğin gibi olur :)

ben de 7temmuzda ameliyat olmuştum. bugün 20.gün burun içimi kulak çubuğu ile temizlerken mavi dikiş ipinden geldi kulak çubuğuna. burun içimde hala dikişler varmış. acaba kendisi mi düştü yoksa ben temizlerken mi oldu bir sorun olur mu sizce kızlar ? herhangi bir acı kanama yok ama kafama takıldı :KK43:
Aynı gün olmuşuz cnm iplikler kendileri düşüyo merak etme bende okyanus suyu sıkıp temızlıyorum tabı çok nazık bir şekilde eriyen iplik olmasa dr ateli alırken alıyomuş ben özellikle sordum doktoruma benim içinde burun ucumda bir de kantlarda var dikiş acayip kaşınıuo gün ve gün birş düşüyo dış dikişlerin

Aynı gün olmuşuz cnm iplikler kendileri düşüyo merak etme bende okyanus suyu sıkıp temızlıyorum tabı çok nazık bir şekilde eriyen iplik olmasa dr ateli alırken alıyomuş ben özellikle sordum doktoruma benim içinde burun ucumda bir de kantlarda var dikiş acayip kaşınıuo gün ve gün birş düşüyo dış dikişlerin
evet canım ateller alınırken burun ucumdaki dikişler alındı ben yok sanıyordum ama içinde de varmış. ben de doktora sordum normal dedi eriyen dikişlermiş düşüyorlarmış kendi kendine. içim rahatladı sağol canım :) aynı gün olduk demek sende durumlar nasıl

Gözlere bi maşallah gönderiyorum burdan. Burcunda güzel olacak eminim iyileşmiş hali de bekliyoruz.

Çok tesekkur ederim canim insallah dedigin gibi olur .. su an ameliyattan sonra 2. günüm. Gözlerim cok sis

Eklentiler

• IMG_6121.webp
    IMG_6121.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 380
evet canım ateller alınırken burun ucumdaki dikişler alındı ben yok sanıyordum ama içinde de varmış. ben de doktora sordum normal dedi eriyen dikişlermiş düşüyorlarmış kendi kendine. içim rahatladı sağol canım :) aynı gün olduk demek sende durumlar nasıl
Çok şükür cnm her geçen gün daha ıyı olucaz şimdi ödemlerin inip şeklinin oturmasını beklıycez

Sevindim senin adina. Bu arada kime ameliyat oldun ve simdilik memnun musun. Benim 10 guncu gunumm ve cok gzl sozler duyuyorum cok mutluyum
Cnm cok hakliymisin bu sabah aldirdim tamponlari hissetmedim bile iki saniyede koca bi silikon parcasi burnumdan viz diye cikti :) cok sevindim

Back
X