RESIMLI çok sükür bende oldum

Teşekkürler canım bende aynen tamponlar alındıktan sonra çok rahatladım şu atelden de kurtulsaydım bi an önce... canım atelden sonra burun şişiyomuş sanırım biraz ama umarım çabuk atlatırız içimize siner istediğimiz gibi olur

Sismeli normal canim o kadar picak altinda atel altinda kaldi burun :) hic merak etme sen hepsi istedigin gibi olur sabirli olmamiz gerek sanada coook gecmis olsun insallah yeni burnucugunu cok begenirsin

Veee alcim alinmistirrrr

Eklentiler

• IMG_6349.webp
    IMG_6349.webp
    19 KB · Görüntüleme: 141
Çok güzel olmus yandan sağlıkla ınş. Açık ameliyat mi oldunuz kapalimi

Kızlar bende 2 gün sonra giriyorum insallah ameliyata. Size sorum sigara kullaniyor olup birakamayan varmi aranizda ameliyattan cok sigara stresi sardi

Kızlar bende 2 gün sonra giriyorum insallah ameliyata. Size sorum sigara kullaniyor olup birakamayan varmi aranizda ameliyattan cok sigara stresi sardi
Bizim buralarda şirin çocuklara ağzını yerim senin derler. Valla numaran olsa ameliyat çıkışı arardim seni. İçin rahat olsun. Sigarayı takma kafana. Herşey çok güzel olacak. Bu arada aylinmimi geçmiş olsun. Perfect olmuş

Bizim buralarda şirin çocuklara ağzını yerim senin derler. Valla numaran olsa ameliyat çıkışı arardim seni. İçin rahat olsun. Sigarayı takma kafana. Herşey çok güzel olacak. Bu arada aylinmimi geçmiş olsun. Perfect olmuş
Canimm benim tesekkur ederimmmmm sen kullaniyomuydunn

Cok tesekkur ederim canim sagol

Kullanıyorum maalesef. Ameliyattan bir gun sonra icmeye basladim. Ama sigarayla ilgili ameliyat sonrası hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Maasallah sana ozaman bi sıkıntı yaşamaman çok güzel. Bana 2 hafta onceden birak dedi. Her sigarada bu son diye diye birakamadim. Ameliyattan onceye kadar icmeye devam ettinmi canim. Ne kadar iciyodun gunde

Maasallah sana ozaman bi sıkıntı yaşamaman çok güzel. Bana 2 hafta onceden birak dedi. Her sigarada bu son diye diye birakamadim. Ameliyattan onceye kadar icmeye devam ettinmi canim. Ne kadar iciyodun gunde
Okadar stresliydim ki hiç azaltmadim. Günde 1 paket iciyordum. Doktora bunu söylemedim bile. Çünkü içme diyeceğini biliyordum. Burun içi yaralarimda iyileşti. Sıkıntı da yaşamadım. Ama bir sıkıntı yaşasaydım emin ol eşim hala şu sigarayı iciyosun ondan böyle oldu der. Söylenir dururdu. Benim ameliyat oncesi burundan nefes sikintim yoktu. İlk 3 ay burun içi şiş oldugu icin burundan nefeste azalma oldu. Çok şükür 4. Ay bitti. Gayet iyiyim.

Okadar stresliydim ki hiç azaltmadim. Günde 1 paket iciyordum. Doktora bunu söylemedim bile. Çünkü içme diyeceğini biliyordum. Burun içi yaralarimda iyileşti. Sıkıntı da yaşamadım. Ama bir sıkıntı yaşasaydım emin ol eşim hala şu sigarayı iciyosun ondan böyle oldu der. Söylenir dururdu. Benim ameliyat oncesi burundan nefes sikintim yoktu. İlk 3 ay burun içi şiş oldugu icin burundan nefeste azalma oldu. Çok şükür 4. Ay bitti. Gayet iyiyim.
Ayyyy nasil icim rahatladi Allah razi olsun senden. Bende azaltmak yerine yiyorum resmen esimle kanli bicakli olduk birak sunu die. Bende her kavgadan sonra tekrar yaktim. Tabiki iyi bisey degil. Bende 1 paket iciyorum gunde biyandan da korkuyorum ameliyatta olursem die. Yarin yatis yapilcak diger gun ameliyat Allah nasip ederse

Back
X