- 15 Temmuz 2017
- 323
- 204
- 53
Geçmiş olsun. Bende bu pazartesi ameliyata giriyorum.Dün burun ameliyati oldum. Çok agriyor, bugünde gözlerimin alti morarmaya basladi. Ilk ve ikinci günün resimlerini atiyorum size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun. Bende bu pazartesi ameliyata giriyorum.Dün burun ameliyati oldum. Çok agriyor, bugünde gözlerimin alti morarmaya basladi. Ilk ve ikinci günün resimlerini atiyorum size
İlk gün yemek yiyebildin mi? Çok ağrıdığını belirtmişsin 2ci günde oldu mu ağrılar?Dün burun ameliyati oldum. Çok agriyor, bugünde gözlerimin alti morarmaya basladi. Ilk ve ikinci günün resimlerini atiyorum size
Sevindim senin adina. Bu arada kime ameliyat oldun ve simdilik memnun musun. Benim 10 guncu gunumm ve cok gzl sozler duyuyorum cok mutluyum
İlk gün yemek yiyebildin mi? Çok ağrıdığını belirtmişsin 2ci günde oldu mu ağrılar?
Şimdi nasılsın canım? Atelin çıktı mı? Bende senden bir gün önce oldum doktor ateli değiştirdi haftaya çıkaracağını söylediDün burun ameliyati oldum. Çok agriyor, bugünde gözlerimin alti morarmaya basladi. Ilk ve ikinci günün resimlerini atiyorum size
Bende samsunda Halit urgana oldum pazartesi günüBi resimin varmi ozelden atabileceginn? Istersen tabii :)
Ben Orduda op dr Hilal Kurul Altintasa ameliyat oldum canim
Çok geçmiş olsunBende samsunda Halit urgana oldum pazartesi günü
Çok geçmiş olsunIlk gün cok az yedim yengem bir kac parca kek felan atti agizima onlarida hep cikardim. Ben ameliyat gunu ve ameliyattan sonra 2 gün cok agrim oldu tamponlar cikana kadar iste. Tamponlar ciktikdan sonra hicbirseyim kalmadi :) ama kucuk bir bunyem var ondanda agrim olmus olabilir. Cogu insanin hic agrisi yok
Şimdi nasılsın canım? Atelin çıktı mı? Bende senden bir gün önce oldum doktor ateli değiştirdi haftaya çıkaracağını söyledi
Çok geçmiş olsun
Teşekkürler canım bende aynen tamponlar alındıktan sonra çok rahatladım şu atelden de kurtulsaydım bi an önce... canım atelden sonra burun şişiyomuş sanırım biraz ama umarım çabuk atlatırız içimize siner istediğimiz gibi olurCok iyiyim canim tamponlarin alindigi an ben rahatladim. Atelim yarin sabah cikiyor insallah ama yeni bir atel koymamasini isteyecegim yarin doktordan yurtdisina donecegim icin sen nasil oldun peki ? Cok gecmis olsun insallah hersey istedigin gibi olur
Çok güzel geçti operasyonum. Ağrı sızı hiçbir şikayetim yok. Burnum tıkanmış. İlaçlarımı kullandım açıldı. Tamponsuz benimkisi. Benim doktorum Tamponsuz yapıyormuş. Daha iyi oldu. Tanpon yorumlarını okuyunca korkum artıyordu. Gayet iyiyim 2 günüm bitti pazartesi oldum bende.Sanada cok gecmis olsun canim nasilsin agrin felan varmi iyi gectimi ameliyatin
Ben özelde oldum 6000tlOncelikli olarak herkese gecmis olsun ozel hastanede mi devlet hastanesinde mi ameliyat oldunuz? Ucret nedir bnde dusunuyorum burun estetigi. Bilgi verirseniz memnun olurum
Öncelikle hastane özel hastaneydi ve samsunun en Luxus hastanesi medicana da oldum. Sanki hastane değil Luxus otel konforundaydı. Çalışanların kıyafetleri dahi özeldi. Hastane korkusu hiç oluşturmadı bende. Doktorumda Halit urgan beydi. Ve özel teknikler kullanan bir doktor olarak bilinmekte. Örneğin tanponsuz işlem yaptı. Recetemde ağrı kesici yok. Ağrının olmayacağını söylemişti. Ve olmadıda. Her kuruşunu hak eden sihirli narin elleri olan bi doktor. Benim deviasyon vardı. Nefes alamıyordum.hem yan profilden kavisliydi. Gece çok horladığımıda söylemiştim doktoruma. Hepsini ben söylerken not etmişti. Her sorunu çözümlemiş. Eşim horlamıyorsun artık diyor. vaauoww.... Peki teknik olarak farkli mi digerlerine gore neden bu kadar yuksek fiyat
Samsundaysanız doktorumu tavsiye ederim.. Rica ederim. İyi gecelerSewindim sizin adiniza gulerek kullaniniyi bir dr bulabilirsem bnde dusunuyorum hayirli geceler