Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bendede var canım avon ama bi kaç kere yıkadıktan sonra kılları acaip oldu bide sert gelio bana ama elfinkiler hala yumuşak
swach olsa sahiden süper olurmuş yada renklerin adı olsa belki swachı bulurduk
magrentam şöölede yapabiliriz ordayken sana fiyatını ve renkleri sölerim sende netten bakarsınasositososito

84010_PRODUCT_IMAGE.jpg

bööle bişi istiyosun sanırım canım elfin buda

neyseki elca yakınlarımda değil heralde orta sabahlardım uzak olduğu için ayda yılda bi gidebiliyorumkaydirigubbakcemile3

haklısın yakın olsa bütün parayı elcaya bırakır gelirdin şimdi en azından gittiğinde olanları alırsın bence bir an önce git ama blogda 2 temmu yazıyordu gerçi ürünler muhtemelen değişiyor her gün ama olsun inşallah gittiğinde sevdiğin şeyler bulursun şansına

bendede var canım avon ama bi kaç kere yıkadıktan sonra kılları acaip oldu bide sert gelio bana ama elfinkiler hala yumuşak
swach olsa sahiden süper olurmuş yada renklerin adı olsa belki swachı bulurduk
magrentam şöölede yapabiliriz ordayken sana fiyatını ve renkleri sölerim sende netten bakarsınasositososito

84010_PRODUCT_IMAGE.jpg

bööle bişi istiyosun sanırım canım elfin buda

neyseki elca yakınlarımda değil heralde orta sabahlardım uzak olduğu için ayda yılda bi gidebiliyorumkaydirigubbakcemile3

ay canım benim o kadar yormak istemem seni şimdi küçük çapta bir araştırma yapıyorum
genelde gri tonları kullanıyorum mesela flormardaki 5li palettekiler gibi :)
sonra yeşil tonları tam çimen yeşilibir renk olabilir :)
bide mor tonları bunlardan alabilirsin fiyatlar uygunmuş 7tl :))))
aslında ben mac fixde istiyorum yolun düşerse :))))) kapatıcıda istiodum 30 tl stravberyde ama karar vermedim :)))) nv 20 mi nc 20 mi ? :(((

kızlar bende dün lorealin aşağıdaki maskarasını ve kirpik serumunu aldım. kirpiklerim dökülüyo gibi geldi bana bakım mı istiyonuz siz kirpiklerim dedim aldım kaydirigubbakcemile3 inş işe yarar yorumları gayet iyi.. bilmiyorumkismile

loreallash.png

bugün bende aldım bu üründen ama ykm den 30 tl ye :):)herzamanki gibi ben yine fazla ödedim

satan arkadaş bilmiyomuş ne kadar kullanıcağımızı canım hergün mü sürücez sen biliyormusun acaba :)delikafadulden
Kızlar ben bunu sordum bugün şu ikili olanını rimel ve besleyicili olan 42. lira fiyat dediler sizin dediğiniz fiyat tek serum olanının fiyatımı acaba ama Sadece serumda yoktu rimelle birlikte olanı vardı acaba rimeli nasıl kullanan varmı

lattecim bu blogda renkler görünüyor ortalama bir fikir olsun die gösterim dedim :))) bunların teklileride vardır sanırım flaşsız çekimdeki ortadaki 2 sıranın renkleri güzelmiş :))))))

mercan ben sadece serumunu aldım canım 30 tl ye
iki gündr kullanıyorum bakalım ama rimelide çok övdüler
bende 3 tane rimel var şu an o yüzden almadım ama onuda almayı düşünüyorum
çift taraflı rimeller genelde iyi oluyor bence :lepi:

lattecim bu blogda renkler görünüyor ortalama bir fikir olsun die gösterim dedim :))) bunların teklileride vardır sanırım flaşsız çekimdeki ortadaki 2 sıranın renkleri güzelmiş :))))))

tamam canım gitmeden bi gün önce haber veririm renk konusunu konuşuruz gene bu arada mac fix alırım ama kargo göndermiyo sıvı şeyleri tatlım

tamam canım gitmeden bi gün önce haber veririm renk konusunu konuşuruz gene bu arada mac fix alırım ama kargo göndermiyo sıvı şeyleri tatlım

tatlım blogda baktım renkler hoş griler ama acaba varmıdır birde işin doğrusu son 7-8 aydır gözümde alerji sorunu başladı yani daha önce kullandığım ürünleri bile süremiyorum bazen cecile kullanabiliyorym sadece şu an genelde deneme yapıp alıyorum o yuzden bişey diyemedim mac mağazasındada gözde denettirmediler aldığınız ürünlerin deneme makyajını yapıyoruz zaten dedi aldıktan sonra bende yaparım yani değilmi o yuzden senden isteyemiyorum tatlım opuyorumnanaktan

tatlım blogda baktım renkler hoş griler ama acaba varmıdır birde işin doğrusu son 7-8 aydır gözümde alerji sorunu başladı yani daha önce kullandığım ürünleri bile süremiyorum bazen cecile kullanabiliyorym sadece şu an genelde deneme yapıp alıyorum o yuzden bişey diyemedim mac mağazasındada gözde denettirmediler aldığınız ürünlerin deneme makyajını yapıyoruz zaten dedi aldıktan sonra bende yaparım yani değilmi o yuzden senden isteyemiyorum tatlım opuyorumnanaktan

tatlım allerji sorunun varsa denemeden almak büyük risk. ama 7 tl ye mac far bulman çok zor. Gerçi allerji yapsa bile 34 TL yerine 7 TL den olucaksın. Ama olduki beğendin allerji yapmadı başka renklerden de istersen ozaman napıcaz :))

ben önümüzdeki hafta gidicem sen ozamana kadar düşün hayatım eğer mac farım olsun dersen ben seve seve yardım ederim sonuçta oraya gidicem renkleri bulursam magrentama yolluycam sanada yollarım elime yapışmazkiopuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile

kızlar konuyla alakasız biliyorum ama
yarın saat 9da hayatımın dönüm noktası hakkında karar verilecek hepinizin desteğini yanımda hissedicem sizleri seviyorum opuyorumnanaktan

Aldıklarınızı güle güle kullanın canlarımmm hihoyyyt
Ben T Body Shop indiriminden sadece White Musk Breeze duş jeli aldımmm
:lepi:

tamam canım çok saol ama şu fix olayı canımı sıktı yahu mac da ne kadar clarinsde varmış fix strawberyden mi alsam 42 tl bişi kafaya taktım çok fenaa hehehe
yarın saat 9da hayatımın dönüm noktası hakkında karar verilecek hepinizin desteğini yanımda hissedicem sizleri seviyorum opuyorumnanaktan
leydicim hayırdır inşallah? meraklandım kötü bişi yoktur inşallah
inlot fırçam ve bronzırım :):)

[

güle güle kullan canım aştın sen kendini maşallah bu topik adamı mahvediyor yahuuuu
aa inglota ne kadar para verdin bakem aaa bir deeee inglotta fix var mııı ? acep

canım normalte 100 küsür tutuyordu indirim varmış 85 e falan geldi
bu arada fix dediğin ne ola acaba cahilliğimee binaleyhn delikafadulden:delphin:

tatlım allerji sorunun varsa denemeden almak büyük risk. ama 7 tl ye mac far bulman çok zor. Gerçi allerji yapsa bile 34 TL yerine 7 TL den olucaksın. Ama olduki beğendin allerji yapmadı başka renklerden de istersen ozaman napıcaz :))

ben önümüzdeki hafta gidicem sen ozamana kadar düşün hayatım eğer mac farım olsun dersen ben seve seve yardım ederim sonuçta oraya gidicem renkleri bulursam magrentama yolluycam sanada yollarım elime yapışmazkiopuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile
tamam tatlım bakarım hafta sonu renk söylerim sana yazarım bulursan alırsın gerçi bütçe pek uygun değil ama ayarlarız bişeyler artık bayanssulusmile
inşallah istediğin gibi olur hersey sevgiler opuyorumnanaktan
inlot fırçam ve bronzırım :):)

[

güle güle kullan tatlım inglot fırçayı ne kadara aldın çok hoş bende far fırçası istiyorum kesik uçlu farla beraber alınca %30 iniyorlar diye biliyorum

magrentam fix+ 39 du sanırım ben aldığımda clarins aynı işlevi görürmü bilemiyorum canımcım fix+ için ancak mac i arayıp alabilirsin onlar şirket olduğu için kargoya verirler

dolphinim tamam bebeğim haber verirsin kaydirigubbakcemile2

canım normalte 100 küsür tutuyordu indirim varmış 85 e falan geldi
bu arada fix dediğin ne ola acaba cahilliğimee binaleyhn delikafadulden:delphin:

mac fix+ canım kendisi makyajı sabitler,
Farların rengini canlandırıp, dayanıklılığını arttırır
Farları eye-liner olarak kullanabilirsin

gibi çok amaçlı bi ürünopuyorumnanaktan
M6GX.jpg

Back
X