golden rose ürünleri kullanıyorum genelde aslında ama bi bronzere ihtiyacım olduğunu anladım flormarınkini alıcam kısa bi süre içinde teşekkürlerflormarın bronzerini tavsiye ederim hem performans açısından hemde fiyat açısından hemde büyüklüğü muhteşem.. kullanıyorum ve hiç vazgeçemicem gibi.
canım bildiğim kadarıyla watsons'ın netten alışwerişi yok,bulunduğun şehirde mağazası yok mu ?kızlar bu watsondan nasıl alışveriş yapılıyor? internet sitesinde satın alma işlemi görünmüyor
Bu markanın ürünleri nasıl,göz kalemini kullandın mı ?Göz içine sürmek için kalem arıyorum akmayan,kalıcı (çok şey istiyorum biliyorum)nerelerde satılıyor.Ben ilk defa duydum bunu.Hayvanlarla test yapmadığı için dikkatimi çekti?
kızlar bu watsondan nasıl alışveriş yapılıyor? internet sitesinde satın alma işlemi görünmüyor
En son bugün aldım 2 tanecik oje golden rose mavi ve vişne çürüğüüü :)))
sizn gibi öjecilere tek tavsiyem gabrini öjeler.....multivitamin serisi özellikle de,,,,gabrini kullandıktan sonra flormar,golden rose,pastel bize öje diye yıllarca ne satmışş diyeceksiniz! tek kötü tarafı her şehirde bulunmuyolarlar,,bende kompetan çamaşır mağazalarında rastlamıştım sadece,,,
Heey Lys, geri dönmüşsüünn :) Sana bu topicde ihtiyaç vaaar: http://www.kadinlarkulubu.com/evcil...-tum-kk-kadinlari-burada-21.html#post25763644
cosmetica alışverişi mi? çok benzer ürünler almışız hatta uni göz makyajı temizleyici aldığım halde bana da o pamuktan gelmiş :s
superdrug'ın kuru şampuanı,instant bronzerı,duş jeli,CRUELTY-FREE güneş ürünleri,saç köpüğü ve katı formdaki vucut losyonları başarılı...( denedim,beni tatmin etti)takma kirpikleri de güzel,,sorun yaşamadım ama kullanmadan önce biraz kısalttım ben,,,,takma kirpik için lioneese 'in yapıştırıcısını kullanıyorum yanlız sadece...
not:SUPERDRUG WATSON'SLARDA SATILIR...CRUELTY-FREE BİR MARKADIR...YANİ HAYVANLAR ÜZERİNDE DENEY ADI ALTINDA KORKUNÇ KATLİAMLAR YAPMADAN ÜRETİM YAPAN ETİK SAHİBİ BİR FİRMADIR....DENEMEKLE BİRŞEY KAYBETMEZSİNİZ.....CEP DE YAKMAZ BU ÜRÜNLER...superdrug markasının BUAV APPROVED YAZAN HER ÜRÜNÜ İÇİN HAYVANLARA İYİLİK ETMİŞ OLACAKSINIZ! BKZ.buav( british union for the abolition of vivisection)( canlı canlı hayvan kesimini(deneyler esnasında) protesto eden 100 yıldan fazladır hayvan haklarını savunan en güçlü ingiliz hayvan hakları sivil toplum örgütü)
[/COLOR]
Bunu bilmiyordum çok şaşırdım...:44: Bir ara uğramak gerek Watsons a...
nyx gratis mağazalarında satılıyormuş,,,ayrıca geçen baktığımda ruj ve göz kalemleri(jumbo serisi)GG de mevcuttu.....dbms adlı satıcı hepsini satıyor... ben daha evvel kullnmadım fakat cruelty-free olduğu için mutlaka özellikle fondotenlerini bulursam deneyeceğim...buarada deney yapmayan firmalrdan urban decay,tarte,too faced(mutlaka denicem),wet n wild var....
superdrug'ın kuru şampuanı,instant bronzerı,duş jeli,CRUELTY-FREE güneş ürünleri,saç köpüğü ve katı formdaki vucut losyonları başarılı...( denedim,beni tatmin etti)takma kirpikleri de güzel,,sorun yaşamadım ama kullanmadan önce biraz kısalttım ben,,,,takma kirpik için lioneese 'in yapıştırıcısını kullanıyorum yanlız sadece...
not:SUPERDRUG WATSON'SLARDA SATILIR...CRUELTY-FREE BİR MARKADIR...YANİ HAYVANLAR ÜZERİNDE DENEY ADI ALTINDA KORKUNÇ KATLİAMLAR YAPMADAN ÜRETİM YAPAN ETİK SAHİBİ BİR FİRMADIR....DENEMEKLE BİRŞEY KAYBETMEZSİNİZ.....CEP DE YAKMAZ BU ÜRÜNLER...superdrug markasının BUAV APPROVED YAZAN HER ÜRÜNÜ İÇİN HAYVANLARA İYİLİK ETMİŞ OLACAKSINIZ! BKZ.buav( british union for the abolition of vivisection)( canlı canlı hayvan kesimini(deneyler esnasında) protesto eden 100 yıldan fazladır hayvan haklarını savunan en güçlü ingiliz hayvan hakları sivil toplum örgütü)
Maalesef bugün 2 avm de Gratis mağazasına sordum ama bu markayı satmadıklarini söylediler hayal kırıklığı yasadım.Almam gereken urunler var ve deney yapmayan marka bulamiyorum.Douglas mağazada satılıyormuş ilk fırsatta bir de oraya gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?