sabuncm burdayımm bende bişiler aldım ama pazartesi ekliycem mecbur buarada baktın mı cnm pudralara karar veremedn mi yoksaa hala:)
gurbaa sen neler aldın merak ettimm:)
ben avon far paleti-alix avien pudra-alix avien göz kalemi aldım bugünde bakıcm bişiler artık allah bilr ne alırım yine:)
esparkta kampanya falanmı vardı?
ekliycem pazartesi burçincmm :)
ya böle sabırlı arkidişleri tebrik ediorm (sabun) :):) ben aklıma koyduysam hemen almalıyım bekliyemiorm ya çatlıom alana kdr:)
bugün ne alsam die düşünüom sabahtan beri bulamıom kırdım kafayı heralde :)
ekliycem pazartesi burçincmm :)
ya böle sabırlı arkidişleri tebrik ediorm (sabun) :):) ben aklıma koyduysam hemen almalıyım bekliyemiorm ya çatlıom alana kdr:)
bugün ne alsam die düşünüom sabahtan beri bulamıom kırdım kafayı heralde :)
ben çok dandik 2 tane far aldım ama renklerine bittim :asigim: tam çıkmamış sanırım mürdüm ve kırık beyazz
[/QUOTE]Ben de uzun zamandır almayı düşündüğüm estee fondoteni bugun aldım....yüz yıkama jeli,ojeler ve roll on da diğer aldıklarım...
bende bunları aldım.pudaram loreal çok güzel tavsiye ederim.çok doğal,kullanımı çok kolay.güzelde kapatıyo.allığım golden rose.pempe gibi çıkmış ama şeftali.rimelimde loreal oda ehhh fena değil.
URL=http://img26.imageshack.us/my.php?image=seker000xw5.jpg][/URL
ben çok dandik 2 tane far aldım ama renklerine bittim :asigim: tam çıkmamış sanırım mürdüm ve kırık beyazz
kızlar ya avonun gri göz kalemini kulanan var mı yada gri goz kalemi kullanan var mı nasıl duruyo alsam mı
ruj paleti = süper bişiy, göz kalemin (koyu mavi) sürümü yumuşacık, mavi simli rimel niçin aldığımı bende bilmiyorum aslında biraz absurt duruyor ama yaz günlerinde siyah rimelimin üstüne sürebilirim, toniği daha önceden de kullanmıştım fiyatı uygundu aldım yüz makyajımı süper temizliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?