aa canım biliyorum o çantayı :lepi: çok ciciydi gerçekten
bu gözenek zımbırtısını alırken o küçük makyaj temizleyici yerine ondan veriyim demişti.
ama bnm makyaj çantalarım evde yatıyoro yüzden mkyaj temizleyici aldım sositososito
allah desenize clinique standını ziyaret etme zamanı geldide geçiyor bile
pilarım çok teşekkürler tatlım,senin şu fondötenimsi olandan bende bi deniyim bakalım nasıll
gerçi şimdi renkli nemlendirici sürüyorum ama o bitince artık
canım ben de hala renkli nemlendirici kullanıyorum, onu sadece gözenek olan yere sürceksin.bnm burnuma yakın bir bölgede ve T bölgemde var birazcık, oralara bunu, diğer yerlere yine normal şekilde nemlendiricimi sürüyorum. Şeniz
canım morluk için ürün derken? kapatıcı amaçlı mı tedavi amaçlı mı? tedavi amaçlı bodyshop ın c vitaminli göz jelini kullanıyorum, azalttı morlukları ama hala var. sanırım yorgunluktan/uykusuzluktan olanları geçirdi, genetik olanlar duruyor :çok üzgünüm: şimdi de clinique-all about eyes almayı düşünüyorum. a.s.
canım ben onu kullanmıyorum ki, gurbaacım kullanıyordu onu.
ama %90 40 ytl civarı birşeydir. Şeniz
brcinncim hepsi çok güsel poşetteki farlar harika çok orjinaller kullanması zor olmuo mu cnm bide hangi siteden aldığını yazarmsn sorun olmuo yazman hep yazıorz güle güle kullan herşeyini ii günlerde tatlımm
bende bunları aldım cecile farlarım indirimdeydi renkler hoşuma gitti deniyim dedim:1rolleyes:
neutrogena 15 spf koruyuculu nemlendiricim
neutrugena göz makyajı temizleyici çok memnun kaldımyerimseniben
bebak acı badem sütü gurbikin tavsiyesiŞeniz
nivea roll on
the body shop born lippy çilekli mükemmelŞeniz
aplikatör
herkesin herşeyi çok güzel yaa :asigim: kozmetik olan herşey çok güzel hatta :roflol:
denizyıldızı canım Şeniz ruj paletine ayrıca bayıldım :asigim: 6lı farın da çok hoş görünüyor :asigim:
kızlar cilt ürünlerimizi falan da koyalım madem :lepi: herşeyimizi koyalım, çoşsun burası :lepi:
hihoyyyt
yaaa parfümlerinizide koyunnn o zamannn ben onlarıda görmek istiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?