Çilek ? Strawberry. net mi??
sağol kuzumm daha güzelleri senin olsun bayanssulusmileaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne güzelller yaaa,salyalarım akıyorrrsempatiksalakcinni
güle güle sürüştür canım ,bizimle paylaş mutlaka yerimseniben
süper görünüyorlarrrrdelikafadulden
teşekkürler canım, ilk yorumum harika !kraliçe bunları arzuda gormustum
blogunu takip ediyorum zaten bekliyorum yorumlarını
gule gule kullan
keşke herkese yollasalar canım bayanssulusmileselam güle güle kullan nasıl yolladılar keşke bizede yollasalar
teşekkürler canım, diğer ürünleri de çok başarılı bencecarouselde var bu markanın standı,mineral urunlermiş.sadece bir farını almıstm.
gule gule kullan canım
teşekkürler tatlımmii günlerde kullan makyaj öğretmenimm sayın kraliçeemm:icecream:
tamam hemşocum gel ortak kullanalım olumunekankayizsmilenasıl yaneee yaaaa bedava ürün mü yolladılar süpermiş yawww caım onlar fazla gelir sana bi fondötebi almaya gelkiom bennn :)))))
güle güle kullan bizde izleyelim :)))))
evet canım ya kapatıcılığı muhteşemgüle güle kullan şeker bende kullanıyorum çok memnunum akşamları silmeden yatıyorum daha bi sivilce bile yapmadı çene bölgemdeki 2-3 sivilceyi kurutup yok etti....umarım sende memnun kalırsın...
annişkooommm sen memnunsan ne güzelkraliçem bende bella kullanıyorum ve çok memnunum
şu ana kadar en çok beğendim mineralli bu çıktı
sende güle güle kullan
günaydın kızlarrrrrr :))))))))) yağmurlu bir izmir sabahından günaydın :)))
magrente,donut tşkler canlar bakıcam ikisinede aslında donutun dediği gibi bir doktora göstermek lazım ama benim tamamen genetik morluklar çok diil aslında (keşler kadar diil:)))) ama beni rahatsız etmeye yetiyor işte genetige pek doktor tedavisi işe yararmı bilmiyorum ben bi araştırıyım bunu donutcum dediğin ürünü nerde bulabilirim
ayy ne bunaltıcı bir hava var kuzum yaa
içim karardı tüm planlarımı erteledim
Alsancak Sephora'ya gidecektim, içim karardı resmen
evet yaaa içim sıkıldı bi açıo bi kapıo şimdi iyice bunaldım ayağımdaki botlardan sıkıldım sabah çok yağıodu(( yüzüm gülmüo valla heheh
şu alsancak sephora nerde canım yaa açılmış die duydum balçovaya gidemiom oraya el atayım baree :)
hangisi balım sac mı kapatıcı mı?
ayyyy ne güzel olurdu yawww biliom orayı mangoyu kim bilmezzzzz :))) ben 6da çıkıom işten bornovadayım :)))) yağmur falan yağmazsa süper olur senin engin bilgilerindn yaralanırım sen alışveriş yaparsın ben bakarımmmmMango Outlet var ya, onun arka sokağında canım
Müsaitsen gel beraber gidelim bugün olumunekankayizsmile
vay be canım kek istedi ,kolaymıs arkadaslar uygulayabılır
ayyyy ne güzel olurdu yawww biliom orayı mangoyu kim bilmezzzzz :))) ben 6da çıkıom işten bornovadayım :)))) yağmur falan yağmazsa süper olur senin engin bilgilerindn yaralanırım sen alışveriş yaparsın ben bakarımmmmPP
hahahahaha donutcumm yuh yawww maske tarifinden kek haaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?