ayy kızlAR BEN DE BARİ RESİM EKLEYEYİM BİRAZ KAFAM DAĞILIR DEDİM BU ARALAR BİLİYORSUNUZ PEK İYİ DEĞİLİM. BAŞLIYORUM ARKADAŞLARYALNIZ NEYİ NE ZAMAN ALDIM HATIRLAMNIYORUM HEPSİ KARIŞIK YENİ ESKİ YANİ
bodyshop glow enhancer ı ben mi önermiştim canım sana? öyle birşeyler hatırlıyor gibiyim de :lepi: memnun musun :1hug: bende ten rengi olan var da beyazını almak istiyorum bitince hihoyyyt
bodyshop glow enhancer ı ben mi önermiştim canım sana? öyle birşeyler hatırlıyor gibiyim de :lepi: Memnun musun :1hug: Bende ten rengi olan var da beyazını almak istiyorum bitince hihoyyyt
lolita bitti bi kiki sıkımlık anca var angel da bitmek üzere chanel no 5 saç parfümü çok güzel kokuyor. armani she ve chanel dışındakileri tekrar almayı düşünüyorum ağır geliyor özelklikle aAngel ve gucci
kızlar benden bu kadar en çok kullandığım ürün parfüm çok sık bitiriyorum. kokuyu alamıyorum belki ondan durmadan sıkıyorum. onun dışında rimel allık ve göz kalemi sürmeden de çıkmıyorum
pilarım yaaa o kadar çok aradımki dermokil burda bi türlü bulamıyorum. çok iyi oldugunu duyuyodum hep.hangi dergi ya bari bir kullanımlık alıyım:roflol:bu arada hayırlı olsun şekerra.s.