Makyaj Ürünleri (Resimli) En Son Satın Aldığımız Makyaj ürünleri

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kontes mini iyi günlerde kullanın canım aldıklarınızı hepsi çok güzeller

bende şu koca Adanada pazaristan ı bulabilirsiem dizicem pastel leri çoğaldı alacağım şeyler :):)kaydirigubbakcemile3

bu arada bende cecile farlara baka baka almaya karar verdim dün aldım makinanın şarjı dolsun koyarım resmini :):)

güle güle kullan cecile güzeldir renkler falan
bende aylardır aradığım sephora far bazını aldım aldığım diğer cicilerle birlikte koyucam resmini dijital foto bulursam :sm_confused:

ben 4tl ye almıştım bi kozmetik dükkanından.
2-3tl ye satan yerler de var...

kontes ve mini aldıklarınızı güle güle kullanın şok şekerlerrr... insanı alışverişe teşvik ediyolar

:gitme:benim aldığım tırnak steckar ları suya girmeye görsün hemen çıkıyo :sinifsinif: özel günlerde kullanabilirim ancakboshayallersmile

saol kontescim, ceviz yağını sürezzaaamm parlatsın die bayanssulusmile kaysı sabununuda saçımı yıkıcam pastelim ojelerini çok severim, eflatununu aradım ama bitmiş, başka bi markanın alcam :gitme:

kayısı sabununun saçlara ne faydası varmış?ben bi ara yüzüme yapıyodum cildimdeki yağı alsın diye ama hiç bi etkisi olmamıştı.CADIARZU

the jackal bu farlar ne kar acepCADIARZU çok güzelmiş güle gülevereliniortak kullann hiç bitmesin inş.:))

sağol canım benim bitmeseler keşke 22 tl ye aldım canım ama sen bana bakma ben hep kazıklanıyorum :):)muhakkak daha uyguna bulursun indirimde falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…