yeni aldigim paletim sleek acid
bu flormarıda bugün aldım resim çekmeye üşendim:ecrin_bebek:
flormarın kahve rengizemuszemus
latte iyi günlerde kullan canım aldıklarını aynı kalemi bende aldım fakat hi.ç memnun kalmaım sen inşallah beğenirsin bende başkasında kahve kalemi çok beğeniyorum kendime yakıştıramıyorum dayak yemiş gibi geziyorum ortalıkta john frieda mı doğru yazmamış olabilirim :):)o şampuanımı canım ben maskesini kullanıyorum memnnunum
bu arad donutum sana bişey sorucam kullandığın bir yüz kremi varmı nemlendirici olur kırışık önleyiciolur memnun kaldığın ayrıca sen o kadar makyaj malzemesi alıyorsun ben hiç rsmini görmedim senin :):):)lancome un kalemini çok merak ediyorum msela gözde nasıl duruyor:hulya:gaza getireyim belki çekersin hemi:çok üzgünüm:
canım benım cildim sorunlu,hem yaglı hem akneye musaıt hemde hassas :)))
o yuzden su anda dermatologumun verdıklerının dısına cıkmıorum,dermalogica,uriage,bioderma kullanıorum.
zamanında cok deneme yanılma yaptım o yuzden sımdı akıllandım , cılt bakımı urunlerımı sadece eczanelerden alıyorum.
vichy fazla sevmıor drlar,bende kullanmıstım sevemedım.Biodermayı cok guzel buluyorum göz kremi falan sahane,sabah yuzumu yıkarken bıle elime kadife gibi geliyor.Birde Roche u cok begenıyorum.
bu flormarıda bugün aldım resim çekmeye üşendim:ecrin_bebek:
flormarın kahve rengizemuszemus
Princessin teşekkürler sende paletini güne güle kullan hayatımopuyorumnanaktan
donutum açık kahve benim gözlerim buyüzden siyahtan daha çok yakışıyo bana kahvezemuszemus
thejackalım ilk denemede bende pek ısınamadım açıkçası şöyle tatlı bi kahve arıyorum. flormarın eskiden bi serisi vardı. O serideki kahve tam benlikti ama şimdi üretilmiyor mafoldumben
magrentam bendeki siyahı açarkende bayağı uraştım ama sonunda becerebildim
Princessin teşekkürler sende paletini güne güle kullan hayatımopuyorumnanaktan
donutum açık kahve benim gözlerim buyüzden siyahtan daha çok yakışıyo bana kahvezemuszemus
thejackalım ilk denemede bende pek ısınamadım açıkçası şöyle tatlı bi kahve arıyorum. flormarın eskiden bi serisi vardı. O serideki kahve tam benlikti ama şimdi üretilmiyor mafoldumben
magrentam bendeki siyahı açarkende bayağı uraştım ama sonunda becerebildim
anladım canım teşekkür bende eczaneden almak istiyorum elim hep kozmetiklere gidiyor ama almamaya çalışıyorum
vichy de karar kılmıştım en son ama vazcaydım la roche posay ı da çok duymuşştum inşallah burada yetkili eczane bulurum ondan alırım
son kararım artıkkaydirigubbakcemile2inşallah
kızlarrr bobi brown shimmer brick kullanan varsa çilekte indirime girmiş nectar ve rose var 30,50 tl :)
buda rose un swatchları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?