Saç Rengi ve Saç Boyama resimli )kızlar bakarmısınız hangi renk saçlarım

turecurdo

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
849
130
saçımı eski resngine boyamaya karar verdım bu rengi bana kuaför yapmıştı ama nasıl yapılcagını bılmıyorum yardım edermısınız kızlar lütfen

Eklentiler

• Görüntü0701.jpg
    Görüntü0701.jpg
    189,9 KB · Görüntüleme: 324
bılen varmı kızlar böyle olmasını istiyorum çok koyu olmayan bi siyah kahvemi bilmiyorum bunu nasıl boyarım

peki hangi boya ve kaç numara ile yaparım biliomusunuz su anki saç rengim bu
sakın koyu kestane almayın market boyaları koyu kahve olanlar simsiyah oluyor 6 numara olan bir kahve tonundakı boya işinizi görür, kolestonun kışkırtıcı kahvesi olabilir bence

sakın koyu kestane almayın market boyaları koyu kahve olanlar simsiyah oluyor 6 numara olan bir kahve tonundakı boya işinizi görür, kolestonun kışkırtıcı kahvesi olabilir bence
hatta 6.35 koleston elegan kahve var mükemmel resımdekı aynı ton bence :eek:

O nedemek pigmentasyon yapmak açarmısınız

pigmentasyon oryalle açılmış saçı boyadıktan sonra olabilecek istenmeyen renklerin giderilmesini (turunculuk/yeşerme) ve saça pigment yüklemesi yaparak boyanın hemen akmamasını sağlar. eğer saçınızı oryalle açarak bu renge getirdiyseniz koyu renge boyarken pigmentasyon yapmanız gerekir.

pigmentasyon oryalle açılmış saçı boyadıktan sonra olabilecek istenmeyen renklerin giderilmesini (turunculuk/yeşerme) ve saça pigment yüklemesi yaparak boyanın hemen akmamasını sağlar. eğer saçınızı oryalle açarak bu renge getirdiyseniz koyu renge boyarken pigmentasyon yapmanız gerekir.
Saçımı kendim açmadım kuaför açıp küllü kumral yapmıştı bende üstüne. Ropsmanda Accent diye bir boya var kum sarısına boyadım. Saç boyamaktanda anlamam ilk defa. İşte. Kum sarısına boyadım kendim ama değiştirmek eski rengime dönmek istiyorum

CNM bu resmi google görselden buldum elagance kahveye boyamış açık bi rengin üstüne ben böyle istemiyorum
canım zaten sen sımdı ne kada rkoyuya boyasanda 1 ay ıcınde alt zemının sarı oldugu ıcın baya acılacaktır yıkadıkca oyuzden 2.3 boyamada tam rengini alır saç. ozaman sıcak çikolatayı öneririm büyük ihtimalle aradııgn renk budur canım

canim ben platin sarinin ustune kahve yaptimm bi ay olacak biraz aktii sadece bencee 5 numara acik kahveye boya cunkuu 3 ve dort tonlarii siyah gibii yapiyoo 5 numara acik kahvee ve ustelik zemin acik sacindada 30 dk beklet yeter 2 veya 3 yikamaya ozellikle kepek sampuani kullan aradigin rengi bulursunn ama icine sinmiyosaa yinede bi arastirr

pigmentasyon yapmazsan her türlü koyu boya yeşerir bu saçta haberin olsun öncelikle
evet çok doğru demişsin benim 9 numara tonlarında saçlarım vardı 8.0 ve 8.1 i karıştırdım boyadım ilk günler biraz yeşerdi ama yıkayınca geçti pigmentasyon yapmak da aklıma gelmedi bilmiyodum yani

pigmentasyona gerek yok sacı daha cok yıpratır begendıgın guzel bır kahve tonu al boya o renge kavusursun ancak senın yerınde olsam boyamam cok tatlı bir rengi var saçlarının

canim ben platin sarinin ustune kahve yaptimm bi ay olacak biraz aktii sadece bencee 5 numara acik kahveye boya cunkuu 3 ve dort tonlarii siyah gibii yapiyoo 5 numara acik kahvee ve ustelik zemin acik sacindada 30 dk beklet yeter 2 veya 3 yikamaya ozellikle kepek sampuani kullan aradigin rengi bulursunn ama icine sinmiyosaa yinede bi arastirr
Çıtöıtlarımı 4 numara boyadım CNM ztn çok kötü bişey olmuş güzel bi siyah bile değil sanki bulanık çok koyu karanlık bile :) isimlendirmesine o yüzden korkuyorum

pigmentasyona gerek yok sacı daha cok yıpratır begendıgın guzel bır kahve tonu al boya o renge kavusursun ancak senın yerınde olsam boyamam cok tatlı bir rengi var saçlarının
CNM teşekkürü ederim ama çok makyaj istiyor makyajsız kullnılck bi renk değil onuda geçtim kendim esmerim saçlar öyle Solgun gösterio. Beni

X