(resimli)kizlar silik cizgi-gebelik testi yardimci olurmusunuz?

Sabah ilk idrarda daha yüksek olduğu için net cikar

Rma sende oyle bilinclimi yapiyosunuz yada insanlarimi kandiriyorsunuz yalnizliktan lak lak yapmayami yaziyorsunuz vurdaki amac belli ise sonucuda yazmak zorundasiniz yada hic yazmayacaksiniz
canım 2 yıl geçmiş üstünden bu ne sinir böyle olan olmuştur zaten çoktan ne olduysa :))

canım 2 yıl geçmiş üstünden bu ne sinir böyle olan olmuştur zaten çoktan ne olduysa :))

Valla tatlım bende gıcık oldum açıkcası bi arkadaşınkine çok benziyordu sonucu çook merak etmiştim heycanla okudum mesajları,
Eee sonuç ?
Bütün alakam vaktim havada kaldı...
Ne diyim..
Umarım hamile çıkmıştır ve şimdi bebeğiyle vakit geçiriyordur.

Benim de bir testim böyle beyaz çizgili çıkmıştı aynen karartıp bakmış konu açmıştım ama gebelik yoktu umarım sende vardır

Evet bir konu buluyorsun aa bir bakayim sonuc neynis diye sayfalarca yazi okuturlar ama sonucuna gelince kimse yazma madem yazmayacaksin burda kendini ne diye tatmin ediyorsun

Evet bir konu buluyorsun aa bir bakayim sonuc neynis diye sayfalarca yazi okuturlar ama sonucuna gelince kimse yazma madem yazmayacaksin burda kendini ne diye tatmin ediyorsun

Dün aynısı başıma geldi böyle değişik bi çıktı testim öyle içim kıpır kıpır olduki... sabredemedim kan testi yaptırdım 0,28 çıktı
Dünya başıma geçti sanki çok umutluydum bu ay için
Çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…