Çocuk Hastalıkları resimli lutfen bilgi verirmisiniz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

AlmanyaTreni

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
3.003
2.995
333
Selamlar kizlar oglumun sadece boynunda ve ensesinde bole kizarikliklar var sicaktan diyor annem alerji olsa tum vucudunda olur diyor pIsIk olmus oyle diyor. Sizcede pIsIk mi bu alerjimi acaba? doktor terminimiz 3 hafta sonra bi ara geciyor geri geliyor yoksa yarin gotursemmi. Ilk bebegim bi yardimci olurmusunuz.

cok tesekkurler

Eklentiler

• IMG-20150816-WA0001.webp
    IMG-20150816-WA0001.webp
    20 KB · Görüntüleme: 276
  • IMG-20150816-WA0000.webp
    IMG-20150816-WA0000.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 233
Selamlar kizlar oglumun sadece boynunda ve ensesinde bole kizarikliklar var sicaktan diyor annem alerji olsa tum vucudunda olur diyor pIsIk olmus oyle diyor. Sizcede pIsIk mi bu alerjimi acaba? doktor terminimiz 3 hafta sonra bi ara geciyor geri geliyor yoksa yarin gotursemmi. Ilk bebegim bi yardimci olurmusunuz.

cok tesekkurler

İsilik olmuş ufaklık. Terleyen yerlerini sık sık pudralayın...

Bence 3 hafta sonrasini beklemeyin yarin götürün ki iciniz rahat etsin. Benim kardesimin de bebekken yüzü böyle olmustu sicaklardan ziyade kullandigimiz sabun yapiyormus demisti doktor. Sadece yüzünde cikiyordu vucudunda yoktu baska.
Sonra sabunsuz yikama jeli almistik eczaneden o sekilde gecti.
Gecmis olsun canim insallah cabuk iyilesir sen yine de yarin dr götür bence

Bence 3 hafta sonrasini beklemeyin yarin götürün ki iciniz rahsin. Benim kardesimin de bebekken yüzü böyle olmustu sicaklardan ziyade kullandigimiz sabun yapiyormus demisti doktor. Sadece yüzünde cikiyordu vucudunda yoktu baska.
Sonra sabunsuz yikama jeli almistik eczaneden o sekilde gecti.
Gecmis olsun canim insallah cabuk iyilesir sen yine de yarin dr götür bence

Tesekkur ederim yarin bi arayimda doktora gotureyim bari. Sabun fln hic kullanmiyorum havalar sicak ya dusa sokup cikariyorum hergun.

Alerjide belirli bölgelerde olabiliyo. İsilik olmayabilir. Doktora görünmek en iyisi. Bizdede olmultu. Her gün banyo sonrası mustelanın nemlendiricisini sürüyorum epeydir yok.
Geçmiş olsun

Alerjide belirli bölgelerde olabiliyo. İsilik olmayabilir. Doktora görünmek en iyisi. Bizdede olmultu. Her gün banyo sonrası mustelanın nemlendiricisini sürüyorum epeydir yok.
Geçmiş olsun

Tesekkur ederim bi gidecem icim rahat etmez zaten yoksa ama bi geliyor pudra dokuyorum pisik kremi var suruyorum hafif geciyor geri geliyor

annen haklı bence

benim oğlan dün gece aleji oldu bütün vucüdü su toplamış gibi kabardı kıpkırmızı oldu

alerji çok ağır bir durum

Isilik olmuş canım. Bol bol banyo yaptirman bebisini serin tutan lazım. Kızım her yazı isilikle geçirir tam geçti deriz yine olur. Doktora gotursem krem falan veriyor e kRemi tutmuyor ki kızım elliyor falan. Biz de günde en az 2 kere banyo yaptiriyoruz genelde 3. Bir de bi ayağımiz lavaboda. Yarım saatte bir elini yüzünü boynunu ayaklarını yikiyorum. 2 haftadır geçti isilikler inşaallah bir daha olmaz :(

2 aylıkken de kızım alerji olmuştu. Kafa derisi ağız için avuç içleri genital bölge dahil tüm vücudunda olmuştu. Annen haklı yani

Isilik olmuş canım. Bol bol banyo yaptirman bebisini serin tutan lazım. Kızım her yazı isilikle geçirir tam geçti deriz yine olur. Doktora gotursem krem falan veriyor e kRemi tutmuyor ki kızım elliyor falan. Biz de günde en az 2 kere banyo yaptiriyoruz genelde 3. Bir de bi ayağımiz lavaboda. Yarım saatte bir elini yüzünü boynunu ayaklarını yikiyorum. 2 haftadır geçti isilikler inşaallah bir daha olmaz :KK43:

Gecmis olsun cnm kiyamam.
bende hergun banyo yaptiriyorum. Islak bezle siliyorum. Kremde aldim Insallah gecer.

Back
X