Çok teşekkür ederim yanıt verdiğiniz içinMerhaba ,o açıklık olan yer dikiş açılmasımı alerji derken ben cilt alerjisi sandım, resmen boşluk var yanılıyor muyum? Benimde diklestirme oldu t olan birleşim yeri açılmıştı ve akıntı geliyordu bende enfeksiyon çıkmadığı halde 1 hafta hastanede antibiyotik tedavisi damardan aldım ve pansuman ardından tek memeden tekrar revizyon uygun gördü dr um,kendiliğinden de kapanır ama strese sokmayalım sizi dedi ve tabiki enfeksiyon riskini de düşünmüştür ki sıkı bir önlem almıştı, çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim yanlış yönlendirmek istemem çok derin değilse belki bir bildiği vardır dr un ama yine de riskli bence
Evet dr'um benim şansım oldu ,kendisi yeni uzman olduğu halde bende maddi durumdan dolayı bilmeden kendisine teslim oldum çok şükür ki arkamda durdu görevini layıkı ile yaptı özel drlardan farksızdır benim için, şöyle benim dikiş hattım derin açılma olduğu halde günde bir kez pansuman yapıyorlardı anca üstüme akıntı geçerse istiyordum tekrar geliyorlardı dr um tembih etmişti tek kişi tek kullanım eldiven makas bile kullanılmayacak özenle yapmalarını istemişti, o yüzden her önüne gelen açmıyordu, açık kalması bence doğru değil gazlı bez ile hafif bandaj yapın bant minik kullanın o zaten nefes aldırır, açık olması risk olur anlamı kalmaz pansumanınçok ilgiliymiş doktorunuz nekadar güzel ben soru sormadan asla cevap alamıyorumpansumanın 1 yeterli olur mu acaba onun hakkında bir bilginiz var mı peki yarayı açıkmı bırakmalıyım yoksa pansumandan sonra kapatmalımım kremi sür korseni giy dedi
Benim ameliyatın 11.gününde dikiş açıldı 1 hafta yattıktan sonra revizyon yapıldı şu an 6.5 ayım doldu ,tabi revizyon olan meme 6 ay arada bi 17 gün zaman var tekrar revizyon ile ilk ameliyatin ,şu an gayet iyiyim geçen kontrole gittim sorun yoktu şükür, dikiş izlerim var tabiki onlarda zamanla silikleşir çünkü bu benim 3.ameliyatım bu sefer daha fazla dikiş var hem diklestirme sebebi ile hemde 2 kez kapsül kontraktürü olmuştu maalesefsizde çok zor zamanlardan geçmişsiniz çok geçmiş olsunnekadar süre geçti üstünden ve şimdi nasılsınız
siz anlttınız ben okurken mutlu oldum sizin adınıza çok şükür iyi durumdasınızBenim ameliyatın 11.gününde dikiş açıldı 1 hafta yattıktan sonra revizyon yapıldı şu an 6.5 ayım doldu ,tabi revizyon olan meme 6 ay arada bi 17 gün zaman var tekrar revizyon ile ilk ameliyatin ,şu an gayet iyiyim geçen kontrole gittim sorun yoktu şükür, dikiş izlerim var tabiki onlarda zamanla silikleşir çünkü bu benim 3.ameliyatım bu sefer daha fazla dikiş var hem diklestirme sebebi ile hemde 2 kez kapsül kontraktürü olmuştu maalesef
İnşallah Allahım AminBu arada kas altı mı hangi marka protez ve kaç cc merak ettim ,tez zamanda iyi olursunuz inşallahben beterini yaşadığım için geçecek bu da merak etmeyin ,uzun sure kısmi duş almıştım duş bile denemez 25 gün en az belki fazla
Sizin cilt üzeri olduğu için duşta sıkıntı olmaz ,ben hastanede yattığım için ve derin boşluk olduğu içindi ,çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için bilmukabeleİnşallah Allahım Aminkas üstü 200 ve 220 cc mentor marka bana duş alabilirsin sorun yok dedi
Sizin okuduğum kadarı ile henüz 20 gün olmuş, vücudun kapsül üretmesi zannedersem 1 ay da anca zannetmem hemen olsun ,kas altı olduğu için bası hissi olabilir,bende de ameliyattan ilk çıktığımda aşırı bası vardı göğsümde hatta sonraları da kamburumsu yürüyordum hastanede ağırlık yapıyordu protezler ve ödemler haliyle mevcut ,kapsül de şöyle benim önceki kas üstüydü ilki yaklaşık 2.senede belirti verdi memede şişme ağrı ile ,diğeri tek memeden ameliyat olmuştum ve 3.ayım olmasına rağmen meme yumuşaması gerekirken sertliği artmıştı ve sekil değişikliği olmuştu büzüşmüş meğerse sağ tarafa kaymıştı ve meme ortası bildiğiniz yol gibi genişledisiz anlttınız ben okurken mutlu oldum sizin adınıza çok şükür iyi durumdasınızbende 1 sefer yapıp kapatayım ozaman birşey sormak istiyorum kapsül oluşumunun belirtileri sizde nasıldı ben ondanda çok şüpheleniyorum doktora söyledim altı ay sonunda ultrason istiyeceğiz zaten dedi önemsemedi yine sol memede farklı bir baskı var sanki bir tarafta içinde top var yatınca o hissettiğim yerde dahada baskı oluyor sanki orda bişey sertleşip kalıyor
benimki kas üstü ve deediğiniz gibi diğeri daha şiş neyse bakalım oda eklenmesin zaten şuan çok kötürüm birde öyle birşey olursa bin pişman olurumSizin okuduğum kadarı ile henüz 20 gün olmuş, vücudun kapsül üretmesi zannedersem 1 ay da anca zannetmem hemen olsun ,kas altı olduğu için bası hissi olabilir,bende de ameliyattan ilk çıktığımda aşırı bası vardı göğsümde hatta sonraları da kamburumsu yürüyordum hastanede ağırlık yapıyordu protezler ve ödemler haliyle mevcut ,kapsül de şöyle benim önceki kas üstüydü ilki yaklaşık 2.senede belirti verdi memede şişme ağrı ile ,diğeri tek memeden ameliyat olmuştum ve 3.ayım olmasına rağmen meme yumuşaması gerekirken sertliği artmıştı ve sekil değişikliği olmuştu büzüşmüş meğerse sağ tarafa kaymıştı ve meme ortası bildiğiniz yol gibi genişledi
Ben yanlış okumuşum kas altı zannettim,ama illa herkeste olacak diye bir şey yok ve çok erken daha bunları düşünmeyin şimdiden,ferah tutun içinizi evet ,şu an ödemler var en az 1.5 -2 ay olur ödemler ve bir meme diğerinden farklı iyileşebilir daha şiş olabilir daha yukarı da asagi da olabilir en belirgin sonuç 3.ayda ortaya çıkar, uçlar küçültüldü mü bu arada ?benimki kas üstü ve deediğiniz gibi diğeri daha şiş neyse bakalım oda eklenmesin zaten şuan çok kötürüm birde öyle birşey olursa bin pişman olurum
inanın çok rahatladım sizinle konuşmak bana iyi geldi çok sağolunBen yanlış okumuşum kas altı zannettim,ama illa herkeste olacak diye bir şey yok ve çok erken daha bunları düşünmeyin şimdiden,ferah tutun içinizi evet ,şu an ödemler var en az 1.5 -2 ay olur ödemler ve bir meme diğerinden farklı iyileşebilir daha şiş olabilir daha yukarı da asagi da olabilir en belirgin sonuç 3.ayda ortaya çıkar, uçlar küçültüldü mü bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?