Saç Uzatma Yöntemleri Resimli olarak saç uzatma

Bende yeni başladım şimdiye kadar hep bişeyler yapıp geri döndüm, ama bu sefer kararlıyım :) bir ay içinde çok güzel bi uzama gerçeekleşmiş hayran kaldım maşallah :)) ben dün akşam barcelino saç bakım yağını kafamda 2 saat bekletip yıkadım pazar günüde sinameki yapıcam inşallah :) birde saça sarımsak ve zeytinyağı sürmek güçlendirip uzamasına yardımcı oluyomuş denemekten zarar gelmez :))

Eklentiler

• başlangıç.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 1.049
Canım o uzama bir ayda değil :) tarihe yanlış bakmışın.

Saçlarını çok yorma dikkat et

Cnm 2 tane konu açmışsın hangisiyle devam edilecek şimdi?
Diğer konuya da yazdim ama burayada yazayım bari tekrardan.

Benim belimde olan saçlarım üst uste boya yapmaktan yanmisti dokuluyordu kopuyordu bikmiyorlarmi artık bi anlık bir kararla kalktım kuaföre gittim saçımı kısacık kestirdim. Sağolsun o kuaför de saclarimi yamuk kesince 2 ay sonra tekrar kestirdim. Herneyse kısa saç hiç mi hiç bana göre değil. Şekilsiz duruyor illa ya fon yada düzlestirici gerekiyor bir sekile sokmak icin. Benim şimdi saçima uyguladıklarım şunlar.

Pazartesi : Sinemaki kürü. İçine ekstra olarak 1 kapakta Barcelino saç Bakim yağını katıyorum ve bundan sonraki kürde bepanthen ve evin ampulude katacağim.

Persembe: sogan suyu kürü , bu kürü çok araştırdım olumlu yorumlar okudum evde herzaman bulunan birsey ve cok kolay. Denemekte fayda var diye düşünüyorum.
Koku kalıyormu konusuna gelince hiiiic kokusu kalmıyor.

Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine sarimsak sürdüm geçen hafta ama tövbe ettim!!
Allahım o koku kaç gün ne kafamdan nede evden çıktı. Üzerine sirke Dök kokusu kalmaz dediler ama hiç mi hiç fayda etmedi.
Onun yerine Sarımsakli şampuan kullanıyorum.

Bu foto ilk sinemaki kurunden hemen sonra çekildi.
Hadi bakalım gelsin uzuuuuun sağlıklı saçlar inşallah :)

Canım burdan devam etcem. Aynı dertten kestirmişiz ikimiz de.

Saçların bence çok hoş fön veya düzleştirici yapma.

Sinemakiyi bende yapiyorum ve daha once de yaptim 10 haftada 8 cm uzamıştı gerçekten işe yarıyor vazgecmeyin

Canım soğan suyu kürünün tarifini verebilirmisin rica etseem

Cnm orta boy soğanı 4 e böl Cezve nin içine koy ve sogan ların üstünü geçecek kadar su bırak ve kaynatmaya bırak. Şu kaynayinca ocaktan al soğumaya bırak Soğanları çıkar içinden ve saçına masaj yaparak sür. En az 1 saat beklet ben 3-4 saat bekletiyorum ve saçima sürdükten sonra strecliyorum kafamı üstünede bir tulbent gibi bişi sariyorum. Sonrada saçini sampuanla herzamanki gibi.

GRATIS ten fisfisli şişe almıştım bütün kürleri mi onunla saçima uyguluyorum kolay oluyor. Tavsiye ederim.

Sağol cnm zaten gerekmedikce hiç birşey yapmıyorum saçima artık (özel günler davetler hariç) .
Kesin kararlıyım uzatacagim saclarimi bu sinemaki kürünü sonuç alana kadar bırakmam

Sağol cnm zaten gerekmedikce hiç birşey yapmıyorum saçima artık (özel günler davetler hariç) .
Kesin kararlıyım uzatacagim saclarimi bu sinemaki kürünü sonuç alana kadar bırakmam
Hadi bakalım rapunzel olcaz :)

canım kaçıncı kürdesin :)

4. Kürüm kızlar uzama yok ama paylaşıyım dedim. 39 cm ile başladım şu an 41 cm

ben de varım bacılar,16 ocaktan beri entele losyonu başladım,har gün yarım saat bekletip yıkıyorum,etkisini bilmem ama,bu bitince de niyetlenip sadece bir kez yaptığım,havuç maskesi,hardal maskesi başlıycam,ama soğan maskesini hiçç duymadımsarmısağı da 4.yıkamada kokusundan urtuldum,töbeee ettim

Hoşgeldin canım aramıza :) dikkat et çok yorma saçını

4. Kürüm kızlar uzama yok ama paylaşıyım dedim. 39 cm ile başladım şu an 41 cm

Canim ayni sorun bende ve cogumuzda var, blogta okumustum sinamekiyi 8 hafta uyguladiktan sonra 2 hafta mola verip oyle devam ediliyomus ve o 2 haftadan sonra asil uzama basliyomus ben yapmaya baslayali 4 kur oldu 4 kurum daha var hayirlisi bakaliiimm

İnşallah canım yaa ben bu ppazartesi 8. yi yapcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…