Saç Uzatma Yöntemleri Resimli olarak saç uzatma

Merhaba kizler ben yeni uye oldum bir sorum olacak size bende sinameki kürü uyguladim ikinci kürden sonra benden etki gosterdi fakat sacim normalde dokuldugunden iki kat daha fazla dokuldu küru birakinca dokulme de durdu sizde de dökülme oldu mu ??

Canim evet ilk basta dokulmesi cok normal :) yipranmis olan saclarini ilk doker sonra fazlasiyla cikarmaya baslar hic korkun olmasin bende de oldu ama simdi hic dokulmuyo suan kafamda 5. Kurum var :)))

Canim evet ilk basta dokulmesi cok normal :) yipranmis olan saclarini ilk doker sonra fazlasiyla cikarmaya baslar hic korkun olmasin bende de oldu ama simdi hic dokulmuyo suan kafamda 5. Kurum var :)))

Cok tesekkur ederim tatlim ben tekrar baslayayim o zaman uzama olarak etkisi olmustu aslinda cok mutlu olmustum ama saclarim zaten cookk ince bi de dokulmeye baslayinca cok korktum biraktim hemen ama boyle oldugunu bilmiyodum tekrar tesekkur ederim canim bu arada benim saclarim cok seyrek arkadasim çam yapragini kaynatip saclarini yakadigi suya dokup saclarini onunla yikiyordu saclari gozle gorulur sekilde gürlesti ve canlandi bende yarin baslayacagim seyreklik sorunun varsa tavsiye ederim canim

tamam canım çok teşekkür ederim aslında saçlarım çok ama ince telli

tamam canım çok teşekkür ederim aslında saçlarım çok ama ince telli
canim arkadasimin saclari cok canlandi onlerindeki incecik saclari bile hem uzadi hemde canlandi canlilikta ancak kalin telle olur ben denemeye basladim ama henuz ikinci haftamdayim o yuzden bisey diyemeyecegim

ben de başlayacağım bu hafta sinemakiye. kürü uygulamadan fotoğrafını atıcam saçlarım zaten uzun ve hızlı uzuyor. ben sadece boyalı saçlarımdan kurtulmak için 12 hafta uygulama kararı aldım.

Kizlaaaar bende varim. bugünden itibaren saclarimi uzatiyorum hedefim belimin üstü. Su anda 63 cm te amacim 75 cm. Resim yüklemeyi bilsem yükleyecegim

Kizlaaaar bende varim. bugünden itibaren saclarimi uzatiyorum hedefim belimin üstü. Su anda 63 cm te amacim 75 cm. Resim yüklemeyi bilsem yükleyecegim

allah başka dert vermesin kız 63 cm saçın var daha ne istiyon benim öle saçım olsa şükür duası ederdim herhalde

kızlaaar annem restorex kullanıyo yaklaşık 20 gün oldu.. saçları gerçekten daha hızlı uzadı birde dökülmesi azaldı diye kendi dedi.. bende dün kampanyalı budum şampuanı 2si 9,99 hemen aldım ve başladım. hamile olduğum için zaten dökülmüyo ama çok yavaş uzuyo saçlarım. uzayana kadar yıpranıyo .. inşallah hemencik uzar.. ayrıca annemin saçlarını sürekli boyuyoruz diplerinden anladık hızlı uzadığını :)

canim sogan kürünü uyguluyor musun hala sonuc nasil sac dokulmesi yapar mi

Canım senin saç zaten uzun ensedn aşağı doğru ölçüyor san çok çok uzun ama Yok başından aşağı ölçme yapıyor san bilmiyorum ya da boyun çok uzun sanırım 63santim saç zaten bel de olur ense eden ölçme yaptığın zaman

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…