RESİMLİ sahur , iftar sofralarımızı paylaşalım:)))

Haksever, sodalı puf güzel oluyor mu ?
Hiç duymamıştım.

güzel oluyo canım hamur işi hep güzel olur) içine kıyma felan koyabiliyosun

harikaaaaaaaaaaaaa eşim gördü ne var dedi yemekte bende dedim barbunya etli bişi yap dedi hepsi degişik tariflerini yaz kuzum

çorbaın resmini çekmeyi unutmuşum
masayıda çekemedim aceleden..

öyle oluyo teleşeden unutuluyo

bu konuyu hortlatma zmanı geldi sanırım

kadınların korkulu rüyası bugün ne yapsam bide ramazanda sahurda iftarda ne yapıcanı şaşırıyo insan hatta ben artık pazarda başkalarının poşetlerini inceliyorum acaba onlar ne yiyolar hergün değişik diye

hadi bakalım bol bol resim ekleyin ben bu sene bebiş bekliyorum sanırım eve misafir çarmam çünkü misafir odamında duvarları kazındı satenleri cekilip boyası yapılcak öyle kapısı kapalı yani

ama kendimiz aç durcak değiliz ya kocikime yaptıkalrımı paylaşırım bende

bu gece sahura erişte makarna yaparım cevizli onu cok seviyoruz biz bide kahvaltılıklar koyarım çorba isterse eşim çorba ısıtırım alah kolaylık versin tutanalra

HAYIRLI RAMAZANLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR BOL MAMLI BOL FOTORAFLI OLSUN

kızzz sen yokmusun seeennnn

bende varım demek isterdim ama benim sofralarımın fotoğrafları sizinkilerin yanında fossss
ama menülerimi yazarım bendeee

ay geçen sene onca misafir çarğırdım hiç dogru düzgn fotoraf çekemedim bu snede çağıramıcam kimseyi hem tadilat var ev dağınık artık başkalarının kine bakarız bizim soframızın neyi varmış kızım gayet mütevazi ramazanın bereketi başka oluyo güzelliği sofralara bile yansıyo

biz hayatta masada yemek yemeyiz ben yurttan bıktıgım için eşimde yer sofrasını yediği için hep yerde yeriz yemeği...
öyle yemek takımlarındada yemeyiz o yüzden benim sofram sizinkilerin yanında foss olurr
misafirde çalıştıgım için bide kv ile beraber yediğimiz için cagıramıyodum ama inşallah bu sene belki bi kaç arkadaş cagırırım...

aynen canım bizde yerde yiyoruz sebeb mutfakta masa bizimki tv görmeden yiyemiyo yemek kahvaltıları mutfakta masada yemekleri oturma odasında yerde bazen mutfak masasını oturma odasına koyuyorum hep masada yiyoruz sofra kurup kaldırması zor geliyo bana masa daha kolay

bende yurtta bıktım masada emek yemkten evimde küçük olunca yemek masasıda almadım...
senin kocanın gözü tv görmeden yiyomus ya işte benim kocanında poposu yer görmeden yemek yiyemiyo

bende yurtta bıktım masada emek yemkten evimde küçük olunca yemek masasıda almadım...
senin kocanın gözü tv görmeden yiyomus ya işte benim kocanında poposu yer görmeden yemek yiyemiyo

aman yesinlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…