Resimli :)))

Suelo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
39
23
38
Eki Görüntüle 1598895 Arkadaşlar merhaba..bende burun estetiği olmak istiyorum.ama çok kalın derili ve büyk olduğu için korkuyorum.muhammet dilber e olmak istiyorum.nasıl bir yol izlemeliyim.önce resmimi mail mi atmalıyım.yardımcı olursanız sevinirim.

Ucu top gibi ve önden çok büyük maalesef.yan profil sizi şaşırtmasın

Ucu top gibi ve önden çok büyük maalesef.yan profil sizi şaşırtmasın.önden de eklemek istiyorum ama Yüzümü saklayamıyırum

Ucu top gibi ve önden çok büyük maalesef.yan profil sizi şaşırtmasın.önden de eklemek istiyorum ama Yüzümü saklayamıyırum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 952
Ya değil aslında.fikir almak istiyorum.2 Yaşında oğlum var ondan da korkuyorum.yani ondan korumam Lazım.ya eski halinden daha kötü olursa diyorum.siz oldunuz mu estetik?
hayır ben olmadım ama halamın kızı olmuştu ve çok şikayetçiydi.. Onu optuğumuzde faln kendini geri çekiyodu. Çarpışınca ağırıyormuş..
hemde aradan baya vakit geçmesine rağmen

canım fikir almak için acmıssın konuyu yardımcı olmak istedim yan profil ve önden görüntüsü harika bence şu senin burnuna sahip olabilmek için insanlar ne streslere girio. sen bosu bosuna stres yapmıssın bence ve paranıda israf etmiş olursun. istersen bide gülerken bi foto ekle onun içinde içini rahatlatalım.

önden de yandan da gayet güzel ve büyük değil.. hatta gördüğüm estetikli burunların bir kısmından daha güzel..pişman olursunuz bence yaptırmayın

Kesinlikle dokunma burnuna derim :) Canın mı sıkılıyor :KK70: bosver ne guzel burnun var aklından sil at bu dusunceyı :) normalde bu bolume msj atmazdım ama burnunda bır problem olmadıgını soylemeden gecmek ıstemedım :)

Gerçekten yorumlar şaşırttı beni.bence çok çirkin ben en iyisi size daha net bir resim atayım.yüzümle birlikte.inş birbirleri beni tanımaz

Eki Görüntüle 1598895 Arkadaşlar merhaba..bende burun estetiği olmak istiyorum.ama çok kalın derili ve büyk olduğu için korkuyorum.muhammet dilber e olmak istiyorum.nasıl bir yol izlemeliyim.önce resmimi mail mi atmalıyım.yardımcı olursanız sevinirim.
bencede kesinlikle olmayın benimki kemerliydi o yüzden oldum o burnunuz güzel görünüyor ilk baktığımda estetik sandım zaten :)

kuzum burda kimse kimsenin kötü olmasını istemez emin ol. Hatta en cok sevdiğim yönü bu sitenin kötüyse kötü iyiyse iyi cıkarları olmadan net ve acık sekilde fikir beyan etmeleri insanların. hatta burda aldığım hayır duayı sülalemden almamışımdır dermişim :KK70: yani bu işin gırgırı ama cidden kötü bi durum söz konusu deil burnun acısından bence dediğin gibi bi foto daha ekle yorumlardan sonra silersin oluyorsa.

X