ah canım ne güzel bende bir 64 leri görsem gerisi gelir gib geliyor... senin dr nerde ben istanbuldayım.eğer istanbul anadolu yakasındaysan inşallahhhstresten falan alınan kilolar zor veriliyo bilirsiniz ben 79.2 ile başladım akupunktura 66 kilodayken okula dönmek zorunda olduğum için bıraktım ama diyetime devam ettim artık bünyem alışmıştı 63.9 ü gördüm en düşükama sömestr tatilimiz 1 ay sürünce babam da çok zayıflamış bu çocuk ölcek mi diye beni yedirip şişirince şubatta ankaraya döndüğümde 67.8 düm şuan 64 ü azıcık ucundan yakaladım tekrar bakalım sınav dönemlerinde yine abur cubura sarmazsam veririm daha veremezsem yaza artık :82:
bakın iyi kaliteli muayenehanesi olan bi akupunktur doktorundan bahsetmiyorum seansına 150 200 milyon alıyo diye iyidir diyip gitmeyin benim gittiğim doktor 20-25 senedir bu işi yapıyodu ve düşük gelirli ailelere göre bi doktordu çoğu zaman bana paran yoksa sonra verirsin bee boşveer diyip iğnelerimi takmıştır doktorunuzun dış görüntüdeki kalitesine değil bu işteki tecrübesine ve hastalarının durumuna bakın
hadi yamalesef ben antalyada bi doktora gitmiştim istanbulla uzaktan yakından alakası yok :26:
ah ne desemki bende yaklaşık 1,5 aydır 70 kiloyum. bende haşimato varara öğün dese nyapıtorum. beslenme şeklim tamamen değişti. beyaz ekmek yemeyeli aylar oluyor. ama tı yok hergün spor yapıyorum. ay bana da fenalık geldi açıkçası. tek başıma olmadığımı bilmek iyi geldi. ben suyu fazla içemiyorum günde 1,5 bazen 2 litre ancak. su çok işe yarıyor diyolar. su tüketimin nası canım.. ? aallah yardımcımız olsun.
akupunktur olayını bende araştırmaya başladım. belki yardımcı olur.
stresten falan alınan kilolar zor veriliyo bilirsiniz ben 79.2 ile başladım akupunktura 66 kilodayken okula dönmek zorunda olduğum için bıraktım ama diyetime devam ettim artık bünyem alışmıştı 63.9 ü gördüm en düşükama sömestr tatilimiz 1 ay sürünce babam da çok zayıflamış bu çocuk ölcek mi diye beni yedirip şişirince şubatta ankaraya döndüğümde 67.8 düm şuan 64 ü azıcık ucundan yakaladım tekrar bakalım sınav dönemlerinde yine abur cubura sarmazsam veririm daha veremezsem yaza artık :82:
bakın iyi kaliteli muayenehanesi olan bi akupunktur doktorundan bahsetmiyorum seansına 150 200 milyon alıyo diye iyidir diyip gitmeyin benim gittiğim doktor 20-25 senedir bu işi yapıyodu ve düşük gelirli ailelere göre bi doktordu çoğu zaman bana paran yoksa sonra verirsin bee boşveer diyip iğnelerimi takmıştır doktorunuzun dış görüntüdeki kalitesine değil bu işteki tecrübesine ve hastalarının durumuna bakın
bir jinekologa gidip muayene oldunuzmu ?
eğer pko felan varsa o da kilo verimini zorlaştırıyor :26:
canım mesela az yiyorsun ama yediğin yemekler yağlı mı?Yediğin peynir, yoğurt yağlı mı?Akşam yatmadan önce yemek yiyor möusun?Yeterince protein, kalsiyum alıyor musun?Yürüyüşün üzerine ağırlık çalışabilirsin metabolizman hızlanır.Belkide bitki çaylarından biri vücudunda su tutmasına sebep olmuştur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?