• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Resmen ağlıyo benim pastam :) resmide var hem :)

allah iyiliğini versin :)) kız emi senin bende seni istanbulda anadan babadan uzakta okuyo yemek yapmasını bilmiyo birde üşeniyo gibisinden düşünmüştüm tuhh tutturamadım emiiiii yani bekar olup okuduğunu tutturamadım :)))

Bekarken Okudum, O Günleri de Gördüm :1:
Neyse ki Eşim Ağzına Sebze Sürmüyor..
Et Kızartması, Onu Beceriyorum Bak :27:

yumurta ile şekeri 5 dk çırp.sütü ekle tekrar çırp.kabartma tozu ,vanilya, un,nişastayı ve kakaoyu ekle çırpmaya devam.yağlanmış borcamda 180 derecede pişir.
kürdanı ılıyan kekin heryerine batır 1.5 bardak süt ile her yerine eşit gelecek şekilde keki ıslat.krem şantiyi ıslanan kekin üzerine dök güzelce yay.
hazırlanmış olan soğumuş çikolata sosunuda kekin her yerine dök. üzerine hindistan cevizi serp.servis sırasında pastanızı keserken ağladığını göreceksiniz :)
afiyet olsun..........

ellerine sağlıkk nefis görünüyor...benim en sevdiğim en güzell yaptığım kek..ıslak kek,dir:))öyle derlerr...:)))ama senin tarifinde farklıymışşş yarın denesemm miki:))canım çektii:):52:

ellerine sağlıkk nefis görünüyor...benim en sevdiğim en güzell yaptığım kek..ıslak kek,dir:))öyle derlerr...:)))ama senin tarifinde farklıymışşş yarın denesemm miki:))canım çektii:):52:

teşekkürler :) ewet değişik tariflerim var benimde ama bunu yeni keşfettim memnunda kaldım burada sizlerle paylaşayım dedim.bence dene pişman olmıcaksın.sonrada sonucu yazarsan sevinirim:)

nam nam nam :56::56::56::56: canım çekti
zaten şu kk duvar kağıdı reklamı da bitirdi beni
bu ne yahu, çikolatalar pastalar, aaaaaa...

Son düzenleme:
Back
X