- Konu Sahibi princesss89
-
Merhaba arkadaşlar çok sinirliyim valla hem de kendimi çok aptal hissediyorum.
6 aya yakın bir ilişkimiz vardı bilmiyorum belki çok sık görüşememiz iş güç buna engel olması ve ailesinin şehir dışında olması buna sebep oldu bilmiyorum.
Çok fazla aşıktım onu da aşık sanıyordum ama bu deli gibi sevdiğim adam benimle resmen dalga geçmiş.
Bugün bir telefon aldım meğer nişanlıymış. Nişanlısı kız biz nişanlıyız mesajlarınızı gördüm ondan dolayı aradım deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Bu olayın ardından çocuğu aramadım bile ne hali varsa görsün dedim ama inanın anlayamıyorum insanları.
İnsanların duygularıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı. Nasıl bu kadar acımasız olduk aklım almıyor.
İnanın erkeklerden tiksindim ilk günlerde sen benim ruh eşimsin keşke evlensek diyen adam evlilik arefesinde yazıklar olsun.
Belki arayan kiz yalan soylemistir bence bi konusun erkek arkadasinizla..eger kiz dogru soylemisse de guzel bi azarlayin haddini bildirin o adamin..
Ilk gunlerde sen benim ruh esimsin diyen adamdan 120 km hizla kacacaksin.
Ne diyeyim ki ben bu adama mesaj attım sadece yazıklar olsun diye birde whatsappına durum yerine kızın adını yazmış kalp koymuş benim için ölüp bitiyordu sözüm ona kaç arkadaşını araya soktu yazık...
Bunlar hangi mandırada satılıyor acaba ya ? Harbiden merak ediyorum bazen.
Hepsi mi aynı olur ? Bir tane adam kalmamış arkadaş .
Whatsapp ına bir de ismini yazmış öyle mi ? Büyük ihtimal kız yazdırmış da. Ben onu tekrar geri kabul eden kızın aklına edeyim.
Valla git , bir fakir sevindir cancağzım . Kurtulmuşsun sen .
İyi ki aşık olmamış, sevmemiş seni. Ya sevseydi, valla bunun gibi asalaklar güzelim kızları peşinden sürüklüyordu. Yazık olurdu sana .
Sadece yazıklar olsun mu dedin ? O ne dedi ? :26:
Canım ne sen sor ne ben söyleyim dalga geçmeye devam ediyor. Benim kimi istediğim önemli onun bir önemi yok demez mi bende sen şaşırmışsın dedim allah seni ıslah etsin dedim sonra aman bee princess amma uzattın sıktın beni dedi yani hem suçlu hem güçlü sinir harbi yaşattı bana
Sana cinsellikle ilgili cümleler kurdu mu hiç ?
Kız her şeyi de biliyor. Dünyasını başına geçir diyeceğim ama nasıl olacak daha başka...
Rabbim içindeki bu hazımsızlığı geçirsin inşallah. Dilerim kapında köpek olsun .
İnşallah canım amin.
Cinsellik ile ilgili direkt bir şey demedi ama baştan beri istediği buymuş sanırım.
Oysa saf bir sevgiyle seviyordum ben onu gerçekten aşıktım gördüğüm her kişide ondan bir parça buluyordum belkide arıyordum.
Bu aşk ile çok büyük hatalar yapabilirdim Allah korumuş gerçekten
Merhaba arkadaşlar çok sinirliyim valla hem de kendimi çok aptal hissediyorum.
6 aya yakın bir ilişkimiz vardı bilmiyorum belki çok sık görüşememiz iş güç buna engel olması ve ailesinin şehir dışında olması buna sebep oldu bilmiyorum.
Çok fazla aşıktım onu da aşık sanıyordum ama bu deli gibi sevdiğim adam benimle resmen dalga geçmiş.
Bugün bir telefon aldım meğer nişanlıymış. Nişanlısı kız biz nişanlıyız mesajlarınızı gördüm ondan dolayı aradım deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Bu olayın ardından çocuğu aramadım bile ne hali varsa görsün dedim ama inanın anlayamıyorum insanları.
İnsanların duygularıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı. Nasıl bu kadar acımasız olduk aklım almıyor.
İnanın erkeklerden tiksindim ilk günlerde sen benim ruh eşimsin keşke evlensek diyen adam evlilik arefesinde yazıklar olsun.
Siz ocak ayında 1.5 senelik erkek arkadaşımdan ayrıldım diye konu açmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?