Resmen boşanamıyorumm:( ne kadarda Şanssz bir insanm

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Bu ay içinde ilk mahkemem vardı,ama hakim mazaret bildirmiş tayini cıkmış heralde,3 aya ötelenmiş duruşmam 2 sene olcak yani bir türlü olamiyo,hic bir işim rast gitmiyo avukata ddim başka bi hakim istesek olmuyomu diye aile mahkemesi'ne bu hakim bakiyo ddi e devletten baktim şimdibi 3 ay daha beklebu ay görülseydi mahkemem şimdi 2. Durusmayi vereceklerdiokadar canım sıkkın ki bitmiyo ya bir türlü yüzüm gulmuyo ne yapcam bıktım artık

Olur inşallah canım hayırlısıyla. Ömür boyu sürmeyecek bir şey için kendini yıpratmaya değer mi? Zor bir süreç ama kendini umutsuzluğa itme. Eninde sonunda boşanacaksın nasıl olsa hayatına devam et

Neden böyle durumlarda başka hakim bakıyor öyle birşey olamaz anlaşmalı degilmi benimde hakimim seminere gittiği için yardımcı hakim bakmisti siz bi sağlam bir yerle görüşün isterseniz

yani çok yıprattı beni bu süreçler,bi türlü bi sonuca baglanamiyo hep bisey oluyo

Benim eski es yurt disindaydi 2 yil sonra davaya geldi vekalet vs.. biturlu o gelmeden bosanamadim.geldi son davaya .Bizim salonun hakimide baska yere atanmis davalar gorulmedi. Baska hakimden biz rica ettik davaya bakti ve karar verdi.Zor getirmistim yurt disindan bakmasaydi dahada uzuycakti.. Bakiyor baska hakimlerde rica edince..

Ciddimisinn peki benm ne yapmam lazim

Ciddimisinn peki benm ne yapmam lazim
Ben durusma gunu ogrendim,hakimin olmadigini.Baska hakimin odasina gittim ve durumu izah ettim oda davalarim bitsin bakarim desi bakti.Cok ta babacan super bir Hakimdi .Sizde durusma gunu bir hakimden rica edebilirsiniz.

Ben durusma gunu ogrendim,hakimin olmadigini.Baska hakimin odasina gittim ve durumu izah ettim oda davalarim bitsin bakarim desi bakti.Cok ta babacan super bir Hakimdi .Sizde durusma gunu bir hakimden rica edebilirsiniz.
Işte benm duruşma tarihîm otelendi,yani e devlettende baktm,gerçekten anlamadm

Ilk durusmada bitmez ki. Ilk durusmada dosya eksikleri var mi ona bakiliyor. Ikinci durusmada velayet ve tedbir nafakasi belirleniyor. Gelecek durusna icin sahitleri cagirin deniyor. Ucuncu durusmada sahitler dinleniuor. Dorduncu durusmada karar veriliyor genelde. Ama 15 gun temyiz hakki var. Temyize ginderilirse bir yili bulur kararin gelmesi. Yani hakim o gun durusmayi yapsaydi da hemen karara baglanmayacakti. Anlasmali bosaniuorsaniz onu bilemem.
Bu arada siz yasantiniza devam edin. Bu isler bir gunde olmuyor, uzun suruyor. Hele mal paylasimi varsa bosanma bitmeden mal paylasimi davasi baslamiyor.

Evet ben çok kasıyorum heralde,en azından ilk durusma olsaydi 2 yıl.oldu resmen 2. Duruşmaya gün verilirdi.Buda benm şansszligma denk geldi ,okadar zorladiki karşı taraf bizi avukatlarına ulaşamadık sürekli adresini değiştirdi vs..zorla açtık davayi kendi kendimi motive etmem lazım heralde,insanın üzerinde bir baski,kursa gidiyorum,belki takip ediyor filan delilleri yok çünki ellerinde bekle alakalı, rahat edemiyorum bir türlü buda sosyal hayatima yansiyo, nebililim benmi çok abartiyorum

Çekilmeli boşanmada davayı açınca unutun o evliliği deriz

Yani bitsin diye beklemeyin boşuna germeyin kendinizi

Zaten en kısa sürede biten bir yılı bulur

Hakim yoksa duruşma ertelenir bunkar olağan

Davayı açarken de kimse şu zamana biter demez zira hakim izne gider hasta olur şu olur bu olur son celse bile 6 ay sonraya kalabilir

Takmayın kafaya

Avukatınız da varmış siz derdinizi ona verdiniz artık unutun o düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…