Resmen boşanamıyorumm:( ne kadarda Şanssz bir insanm

Ilk esimden bosanma kararini aldigim an o evlilik bitmisti zaten.
Kagit uzerinde bitmesi de anlasmali oldugu halde 7 ayi buldu. Ha 2 sene de olsaydi degisen bir sey olmayacakti. Sabredin,cekismeli davalarin zaten en erken biteni 1-1,5 sene oluyor

Haklisinz evet Napiyim artık yoluma devam etcem teşekkürler yorumunz için ❤

Sen normal yasantina devam et. Onunla iletisi kes. Her yerden engelle onu. Onunla ortak kimse ile gorusme. Sosyal medyada paylasimlarin herkese acik olmasin. Senden haber alacagi kimse olmazsa daha rahat edersin. Rahat ol. Birsry aklina takilirsa avukatina sorabilirsin. Normal yasantina devam et. Ben dava devam ederken baska sehire tasindim mesela. Durusmalarla avukatim ilgilendi ben yasantima devam ettim.

Sank8 gittikce bosanmalari zorlastiriyorlar gibi geldi

Seninki cekismelimiydi,kaç yıl sürdü,ben sadece şahitlerin dinleneceği zaman gitmek istiyorum bide hakim konusturursa

Seninki cekismelimiydi,kaç yıl sürdü,ben sadece şahitlerin dinleneceği zaman gitmek istiyorum bide hakim konusturursa
Mahkemeler Amerikan filmlerindeki gibi degil. Siz konusmuyorsunuz. Taniklar konusuyor ve hersey evrak ve dilekceler uzerinden yuruyor.
Ben evet cekismeli bosandim. Temyiz dahil 3 yil surdu. Ancak mal paylasimi haka devam ediyor.

Taniklarin dinlendigi durusmaya gitmen iyi olur. Yuzune bakarak belki karsi taraf yalan soyleyemez.

Mahkemeler Amerikan filmlerindeki gibi degil. Siz konusmuyorsunuz. Taniklar konusuyor ve hersey evrak ve dilekceler uzerinden yuruyor.
Ben evet cekismeli bosandim. Temyiz dahil 3 yil surdu. Ancak mal paylasimi haka devam ediyor.
Ciddimisiniz,ben altinlarimi istedim,yani neden hala devam ediyor itirazmi ediyolar

Ciddimisiniz,ben altinlarimi istedim,yani neden hala devam ediyor itirazmi ediyolar
Takilarinizi alirsiniz merak etmeyin. Siz durusmaya gidin. Taki mal paylasimina girmiyor. Mal paylasiminda evlilik suresince edinilen mallarin davasi gorusuluyor: ev, arsa, araba... gibi.
Takilar taki davasinda gorusuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…