Resmen çiftlik!

Hakliysaniz cimer var. Devlet dairesi kimsenin babasının mali değil. Şikâyet edeceksin. Yada sende bir siyasi bulup derdini anlatacan. Ama bu mv hiç hoş değil aynı konu bütün devlet birimlerinde var ne yazıkki.

Hakliysaniz cimer var. Devlet dairesi kimsenin babasının mali değil. Şikâyet edeceksin. Yada sende bir siyasi bulup derdini anlatacan. Ama bu mv hiç hoş değil aynı konu bütün devlet birimlerinde var ne yazıkki.
ilgili şikayet biriminin işe yaradığını pek düşünmüyorum çünkü benzer iş yapıyorum. devranın dönmesine bakacağız artık

Valla bence kariştirin. Dogruluk da bi yere kadar. Dogru olmak suan bi isinize yariyor mu? Hayir tabii ki. Bu memlekette isler boyle yuruyor o yuzden ben olsam bunu yapmaktan hic gocunmam. Onlar da kuralina gore oynasalardi. Hic kendinizi yiprattiginiza degmez. İnsan sinir hastasi olur boyle size yazik degil mi

O bazı uzantıların böyle dingonun ahırına dönmüş kurumlara karışması bazen farz olur.Sormuşsunuz ya,evet anladıkları dil bu.Dinsizin hakkından imansız gelir, fırsatım varsa sonuna kadar kullanırdım.

cpl bir sey elde edebilecegini sanmiyorum sikayet ederek.

en temizi departman veya kurum degistirmeye calissin.

Buraya yazdıklarınızı Düzenleyip aynen Cimere gönderin ,bir teftiş onları rahatlatacaktır.

Diğer üyeliğinizdeki esinizle ilgili konulara baktım.
Birimindeki cogu arkadaşıyla konusmuyor demissiniz.
Hatta sizinle nisanlanmadan arkadaşlarindan bazi davranış ve sözlerinin elestirildigi gibi birsey de yazıyordu.
Yani siz esiniz olduğu icin tarafsiz bakamıyor olabilir misiniz?

Sizinde esiniz ile ilgili yine bir arkadas konunuz var. Anlattiginiz söyleme dediginiz şeyi arkadasiniza bildiğini belli etmis.

Bunlari sunun icin söylüyorum ayni yerde sizin de huzurunuz yok. Zaten üzülüyorum diye de yazmissiniz.
Bence iyi gozlemleyin esinizin hatasi varsa uyarin düzeltsin yoksa bu sekilde hiçbir yerde rahat edemez ki
En azından o hatasini duzeltirse sizde uzlasmaci olarak durumu toparlarsiniz belki....

Lieblingsmensch açtığım o konuların çoğu kendiliginden çözüldü aslında. Yani ben fikrimi değiştirdim. yasadigim yerdeki insanlarin etkisinde cok kalmisim. Cunku başkasında eleştirdikleri davranışın mislini yapan insanlari dinlemek, onaylarini almak cok yanlismis.ilk taşı günahsız olan atsın durumu var ya hah işte aslında kimse günahsız değilken atmış taşı ama fazla tolerans gosterip musaade etmisim ondandir ya bunlari yasiyor olmam. ama bakış açımı değiştiriyorum bununla ilgili kitap ve makaleler okuyorum. bu kötü hislerim olmasa iyi anlarimi boşluk olarak hissedecektim belki.. ve çekim yasasına inanıyorum bundan sonra olumsuzu çekmemek için elimden geleni yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…