Resmen eclat ayrimi yapiyorlar ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Esim en buyugu 2 de erkek kardesi var . Kardesi 45 milyarlik arabayla kaza yapti .kaskodan 30 milyar alindi . Oraya buraya borc derken 9 milyar kaldi o kadar paradan.
10 aylik evliyim 6 bilezigimi sattik o parayla onlarin 9 milyarini birlestirdik . Bize kalsa kardesi o 9 milyarla araba alip ise girmesiydi esim dinlemedi araba alip satmaya isine girdi . Dedim yapma etme bi sorun olur yarin birgun senin yuzunden derler dedim dinlemedi . Ali nan arabalar surekli bozuldu tamircilere gittim paralar . Onlarin 9 milyari kaldi 6 . Ama esim de ettigi kar paralarini o kadar calistigi halde hep onlar a verdi eve getirmedi . Cunku kardesleride anneside calismiyordu babada ayri yasiyor . Herseyi esimden bekliyorlardi bizim 30 bin borc oldugu halde onlarin kirada alisvers herseyini oduyorduk . Neyse boyle olunca da isi biraktilar . Esim kendi alip satmaya basladi or tak olmadan . Bu sefer de babasi 3 milyar kredi kartindan cek kardesine ver Ben odiycem dedi yeterki araba alsin kardesin dedi . Esim de beni yine dinlemedi bak dedim odemez yapma etme dinlemedi . Cekti . Cekerkende yatirmazsaniz aldigi arabayi satar oderim borcu dedi . Babasi odemedi . Faiz bindi karta . Aldiklari sahini sattilar esim de 3 milyarini icinden alip o borcu kapatti . Bu sefer de annesi o 3 milyari bankanin parasini yani o bizim paramizdi sen aldin diye esimin yuzune vurup durdu . Oysa biz onlar icin cektik odemeyincede onlardan alip kapattik . Sonra annesi her gttigimizde yuzune vurup kavga etti esimle senin yuzunden para dustu senin yuzunden bilmem ne diye . Esim de tmm deyip 1 milyar cebinden verdi 1 milyarda sonra veririm laf etmezsin yeter artik dedi . Araba alip satma islerimiz iyi gdince babasi arayip surekli para istemeye ku fur edip surekli bagrmaya basladi yok 3 milyar vereceksin bilmemne bende para yok . Ailene bakacaksin falan filan . Simdi para olarak ayriyiz ama o zmn ay da 700 800 den fazla veriyorduk yine de esime tavir yapiyor du annesi . Askerdeyken bile sende para vardr deyip istiyormus ya yuh dedim .
Sonuca gelirsek . Simdi bizim 3 sahin var alip satiyoruz birde kendi kullandigimiz 2003 model doblomuz var .
Para ver bende yok kredide cekemem diye kufurler yagdiran babasi kardesine 25 milyarlik araba aldi .
Araba 2008 model cok temiz doblo .
Esim gelmis bizim araba diyor . Senin araban falan degil dedim baban eevlat ayiriyor ne senini kardesinin dedim . GGidip arabayi kendi secip aldi esim . Gule gule kullansnlar . Ama onlara yardim ettiklerimizi hice sayip esimin tek hatasini her gttgimizde yuzune vuruyorlar . Hata yapti para gittim bi milyar ama o gider paradan paradan daha cogunu yediler bunu dusunen yok . Bu evlat ayirmak degilmi neden hep benim esimden para isteniyor otekiler koca koca insanlar evde yatarken tek kelime agizlarini acmiyorlardi . Bir diger noktaysa baba parasiyla hava atmak kolay oh basmis 25 milyari babasi altinda 25 milyar lik araba . Benim esim sabahtan aksam a kadar calisiyor 13 milyarlik arabamiz var . Baba parasiyla kolay emegiyle yapsin o zmn gorelim .

Son düzenleme:
Haklısınız bu erkekler akıllanmıyor hiç.Kazık yiyorlar 1-2 gün söylenip sonra hemen unutuyorlar.En güzeli siz hiç karışmayın ne halleri varsa görsünler.Haklısınız ucu size dokunuyor mutlaka ama eşiniz laftan anlamıyorsa yapacak bir şey yok.Bu işlere daha çözüm bulanı görmedim burda.Ya susup katlanıyor kadınlar ya da boşanıyor.

Valla artik umrunda degil eve ne kadar para girmis ne kadar cikmis tinlamiyorum yiyip icmeme bakiyorum kafama takip kavga etsemde dinliyen yok simdi oh miss . Kafam rahat . Ama bu araba olayina sinir olmadim degil bilmiyorum belki kiskaclik ya da vs. Ama para yok deyip 25 milyarlik araba almasini biliyolar oteki ogullarina . Esim o kdr calisiyor o kdr iyi arabamiz yok . Cocuk lay lay lom arabasi oldu . Ayrica gidip 45 milyarlik arabayla kaza yapan o . Hak etmiyordu . Esim o kdr kullandi arabaya bisey olmadi cocuk bi aldi araba pert oldu .

Haklısınız sinir bozucu bir durum ama yapacak bir şey pek yok gibi.Konuştukça kavga edersiniz ve sinirleriniz bozulur.En iyisi hiç görmemek,duymamak.Kendi keyfinize bakın bence.

Esinizde artik ailesiyle ortak is de yapmasin, onlara yardimda yapmasin.
Ama hala yardima vs devamda ederse yapacak bir sey yok, ders almiyor demekki...

Çok ince detaya girmişsin
Tamamını okumadım
Kısaca eşin sizin broçlarınız olduğu halde, ailesi ne kadar istese o kadar verip duruyor durumunuz yokken kartını bile kullandırıyor
Sorun eşinde, benim de ailem var bir veririm ikinci de çalışın derim
Herkes yatıp para için beni arasa ben enayi miyim derim, neyim olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…