- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
- Konu Sahibi ThinkinPinky
En son hesabı ödemeyen diye konu açtığım çocukla konusmaya devam ettik. Bi şans daha vermek istedim o da öğrenci falan diye. Dün bana buluşalım dedi benim de derslerim vardı ara yoktu bugüne anlaştık bugün buluşucaktık. Ben sabah evden baya süslü püslü çıktım kıyafetim çantam parfümler eyelinerler o biçim falan .. Dersten sonra bulusucaktık Öğlen mesaj attı ya bişey diycem dün gece telefonum kırıldı(bu konuda yalan söylemiyor) bugün onu vermeye gidicem yarın buluşsak dedi? Yarın işim var baska arkadaşıma söz vermiştim dedim. Hadi ya o zaman ben sana haber veririm dedi(dersi üç buçukta bitiyodu yani hocaları erken bırakıyomuş,normalde daha geç.direk yanıma gelcekti ordan aynı üni ama kampüsler farklı)ama yarında verebilirim:) dedi resmen naz yapıyo. Tepem attı tabi,sorun değil isini hallet sen dedim.kızdığımı anlamıştır zaten.Sonra iste yok servise götürdüm sordum bişeyler geveledi. Sonra bn görüp vatsapta cevap vermedim.Kızdıgımı anlamış geri vites yaptı,saat 5 gibi mesaj attı hoca şimdi bıraktı diye bende hala vatsapa girip cevap vermedim. Ne yapmalıyım sizce amacını anlamadım bunun.