Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hitap seklinde cocuga sabah aksam essoluesek demiyorum sadece 1kere kizdim diye dedim. Ama yani hemen olayi bu noktaya getirmesi, bana uyari seklinde yapmasi hoş degil.Kayinvaliden hakli. Cocuga baska hitap kalmamis gibi essogluessek demek cok kaba.
Yani bunu hatta küfür baglaminda bile soylemiyorum ogluma yaa. Tam olarak soylemek istedigimi ifade ettin. Hemen küfür olarak algilamis birkac kisi. Kaldıki kayinpederle alakasi yokki durumun. Ben anlamadim köyden geldiler canlari sıkılıo heralde.Essekogluessek bir cocuga soyleniyorsa bir sevgi sozcugudur bana gore.Bakis acisina gore degisir yarasi olan gocunur diye bir laf var kayinpederinize soylenen bir laf degil ki..Cok sacma.
Bu sabah kayinvalidemlere kahvaltiya gittik ve sonra işimiz vardi kayinvalidem, ben, esim, oglum disari ciktik. Parkta oglumu oynatiyoruz falan kayinvalidem birden bana dediki " ogluna kayinpederinin yaninda şakasina bile olsa esseoluesek deme, agirina gidiyor dedi. Ay bir sinir oldum. Size bir saygisizligim yok, bu zamana kadar sıkıntı olan birsey olduysada kimseye bulasmamak icin susarim. Ama onlarin rahatsiz oldugu birsey oldumu büyük, küçük demeden hemen konuyu bana uyari şeklinde soylemesi okadar afallattiki beni. O benim oglum ve ben ogluma birşey söylerken sizemi sorucam. Yani essek diyorsam esime ve ogluma diyorum. Kaldıki küfür eder gibi surekli gözbebegim ogluma essekogluessek diyomusum gibi muamele gördüm. He ama o konuda kayinvalidem asla kendini frenlemez, kime ne söylemek istiyorsa hemen söyler. Ben böyleyim der kestirir atar. Okadar komik bir durumki ve nutkum tutulduki sadece peki söylemem, dikkat ederim dedim. buarada benim ailemin siyasi görüşuyle kayinvalidemlerinki farkli ama benim ailem asla siyasi görüşe göre insanlari yargilamaz ama kayinvalidemle kayinpederim birdönem sürekli bu konuyla ilgili laf soktular bana ailemle alakali ve ben hep saygimdan sustum ama saniyorumki hata ettim. Aklim basima geldikce sinirleniyorum kendime.
Iyide esimde söylüyor ona kimsenin birsey dedigi yok. Ya bunu küfür anlaminda art niyetli bilr soylemedim. Ama şu konuda haklisin yanlis anlamak isteyen icin koz verdim.
Oğlunuz gözbebeğinizmiş, belki herkesin oğlu kendisine gözbebeğidir?
Hakaret olarak söylemediğiniz belli ama eviniz dışında söylenecek bir söz değil, yanlış anlamak isteyene fırsat verirsiniz.
Ben pek anlayamadim acikcasi yani. Belkide kalın kafaliligim tuttu gerçekten buna takilipta uyari verdirecek kadar buyutulcek bir konu olarak göremedim. Yani ben bana direkt bir saygisizligi yoksa böyle bir konuyla kimseyi incitmek istemem.Genel davranışlarını bilemem ama bu konuda sonuna kadar haklı.zaten çok yanlış bir kelime bence de hadi neyse ona karışamaz diyelim,kp inin yanında soylrmene bozulabilir haklı yani.sen iyi niyetli olsan da uygun degil.ne yapsın söyleme gereği duymuş tekrarlama diye.tabi genel olarak cok sorun yaşatıyorsa size zorlaniyorsunuzdur
Ben pek anlayamadim acikcasi yani. Belkide kalın kafaliligim tuttu gerçekten buna takilipta uyari verdirecek kadar buyutulcek bir konu olarak göremedim. Yani ben bana direkt bir saygisizligi yoksa böyle bir konuyla kimseyi incitmek istemem.