Babam market zincirinin birinin kartinda biriken puanini yil sonunda kullancakti guya.. sormuslar duselim mi.. dusun demis. 10 lira bisey o da.. Kiz islemi yapmis guya kasada,babam kredikartiyla odemis cikmis. Hic de bakmadiydim tutara diyo.. kredi karti extresinde sonradan dusulmedigini gormus o tutardan.. fisi de yirttim attydim amaan dedi.
Birlikte markete gittigimiz bi vakit kasiyer kiza,puanim duruyo mu bi bakar misiniz diye sordu ya iste gecen dusulcekti ama dusulmemis dedi . Guleryuzle falan rica ederek soruyi babam. Hatta o ara noldu da ya falan dedim. Babam marketten cikinca soyledi bana da orda yok bisey dedi demediydi kizin yaninda bisey...
Kiz demis ki aa dusmemis miyim ben maasimdan oderim hakkiniza giremem .. babam da yok onemli degil falan demis.
Marketten ciktik babam anlatti boyle biseg olmustu da acaba puanim duruyo mu diye merak ettim sordum kiz da ben odeyim dedi ama kalbim razi gelmez yazik niye odesin,bidahaki sefer aa ben yanlis bakmisim tamam sorun yok diyim de kizin da ici rahat etsn ... dedi..ve ben hayran kaldim babama...
Yani anlattginiz kadin neyin ne oldugunu bilmeden panter kesilmis resmen. Cok ayip. Insan bi anlar dinler. Sinirlenrse de terbiyesizlesmez. Bi ortak nokta bulunur. Cozum odakli olunur..
Cok uzuldum sizin adiniza ya.. keske istifa etmeseymissiniz..